新會員登記
搜索
查看: 1985|回復: 14

各位師兄大家可吾可以分享下點樣先知個個牌夾吾夾自己,要帶幾耐左右

各位師兄大家可吾可以分享下點樣先知個個牌夾吾夾自己,要帶幾耐左右
回復

頭像被屏蔽
呢個問題,你自己先會知道,不過揀牌首要條件係眼緣,之后再看師傅,最后睇下自己有沒有經濟能力恭請!
回復 贊好 反對

師兄有無試過帶完有啲牌會好黑仔
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
piupiu0102 發表於 24-8-2016 00:22
師兄有無試過帶完有啲牌會好黑仔

我成日都黑仔喎,自從戴佛牌后,想偷懶都冇時間,成日係咁做,唔駛停!

不過佛牌某程度上係會令你個心平靜左和做善事會多左,我只可以和你說,佛牌係一件導人向善的聖物,只要你心地好,有能力的做多D善事,人緣,運氣,財富,會慢慢增長,努力啦!

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

aley 發表於 24-8-2016 00:36
我成日都黑仔喎,自從戴佛牌后,想偷懶都冇時間,成日係咁做,唔駛停!

不過佛牌某程度上係會令你個心平 ...

多謝教導

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

aley 發表於 24-8-2016 00:36

不過佛牌某程度上係會令你個心平 ...

身同感受,我有你的相同經歷。只佩戴了一日就即刻見效。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

基本上我预备五六套佛牌,吾順转到順,其中有几套预备放假用,其实只不过是心理安慰,当作給自己加油

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

謝謝各位的分享
回復 贊好 反對

smdaniel 發表於 24-8-2016 02:25
基本上我预备五六套佛牌,吾順转到順,其中有几套预备放假用,其实只不过是心理安慰,当作給自己加油
...

吾順到順, good idea
回復 贊好 反對

快則一日, 慢則一個星期乜都知o架 la 當然還有很多原因是佩帶者無感覺的
回復 贊好 反對