新會員登記
搜索
樓主: 大咸旦

[求教] 新手想請聖物

頭像被屏蔽

我會好好爬下文先
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
om_sandalwood 發表於 23-8-2016 15:34
嗯嗯~
師姐,我FEEL到你係想成願快,又唔想成日掛個牌係頸咁煩
不過版主都有話,咩都唔知好容易一身 ...

我果次灌頂$480姐,過千我唔捨得呀,咁貴
回復 贊好 反對

大咸旦 發表於 23-8-2016 15:16
但係我其實想試貼金

http://www.unitehk.com/forum.php ... p;extra=&page=1

請睇下壇主"亞特蘭提斯"篇留言
有些佛鋪會有降頭咒,令人短暫迷糊,容易聽sales說話
小心駛得萬年船
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
om_sandalwood 發表於 23-8-2016 15:41
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=52101&extra=&page=1

請睇下壇主"亞特蘭提斯" ...

我去過2間佛堂,冇人so我
回復 贊好 反對

大咸旦 發表於 23-8-2016 15:38
我果次灌頂$480姐,過千我唔捨得呀,咁貴

咁都好~仲以為幾千蚊法事,嚇我既!
幾百蚊我都請過幾塊OK幫到我架 ;)
非常希望師姐快點搵到有緣既聖物(或法事)^^
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
om_sandalwood 發表於 23-8-2016 15:53
咁都好~仲以為幾千蚊法事,嚇我既!
幾百蚊我都請過幾塊OK幫到我架 ;)
非常希望師姐快點 ...

多謝

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

大咸旦 發表於 23-8-2016 14:14
你咁講完我好驚,上次我灌頂個c fu叫魯士龍,魯士係咪正的c fu呢?

我對自稱魯士既所謂師父聽到就唔開胃. 求其係樹林打坐影張相就話自己係師父.

可能你覺得戴牌驚比人覺得你迷信, 泰國野好邪. 其實你平常心睇件事, 跟本同其他人戴玉觀音之類無異, 只要正信正法, 唔係戴咩X仙/姐姐牌陰牌, 多行善事, 心靈則靈

E個網其實有其他大師兄師姐提供左好多好好既資訊供參考

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
kbkb88 發表於 23-8-2016 17:21
我對自稱魯士既所謂師父聽到就唔開胃. 求其係樹林打坐影張相就話自己係師父.

可能你覺得戴牌驚比人覺得 ...

我係唔鍾意帶牌炸

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

香港 佛牌鋪 請來hk  做法事 [乜春  鎖心 桃花. 和合.人緣.起運] 大部份  針對 D 冇男 女朋友既小朋友! 請小心
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
gmg168888 發表於 23-8-2016 19:33
香港 佛牌鋪 請來hk  做法事 [乜春  鎖心 桃花. 和合.人緣.起運] 大部份  針對 D 冇男 女朋友既小朋友!  ...

明白,不過我唔洗做和合

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對