新會員登記
搜索
樓主: aley

原來宜家綱上供請佛牌都可以分期付款,仲假一賠萬,正啊!

頭像被屏蔽

見到版主你同aes師兄既對話我想講一句……

屌你老母la!你真係on撚9
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 21-8-2016 07:20
呢d咪 我一直所講 不學無術既垃圾牌商囉 Unite不是垃圾場 我絕對唔會容許垃圾牌商係Unite搵到食既
...

仆你個街la
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 21-8-2016 12:24
你講咁多都係無用既 你重複一萬篇你既觀點 Unite既會員都係認為你係老千 我依然認為你係不學無術既垃圾牌 ...

垃圾!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 21-8-2016 15:58
我同唔同既人會用唔同既說話方式溝通 同仆街死老千講說話 好自然會用粗口 大部分慣性使用不誠實手法既牌 ...

屎就有得你食

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

新手叫人食屎

邊位呀?咁勁叫人食屎唔好藏頭露尾啦,大方D大膽D,話比人知你係邊個,叫邊個食屎
回復 贊好 反對

danielchung 發表於 22-8-2016 09:37
新手叫人食屎

邊位呀?咁勁叫人食屎唔好藏頭露尾啦,大方D大膽D,話比人知你係邊個,叫邊個食屎 ...

點呀寬頻仔 近來好嗎
回復 贊好 反對

lochun 發表於 21-8-2016 23:11
太搞笑了 假一賠萬 你賣3000 你如果無3000萬準備金或保險賠比人 已經係呃人

例如: 你話如果假 1蚊賠100 ...

佢有3000萬 就唔洗人地發現件牌有裂縫棄標$400都投訴人啦
回復 贊好 反對

其實我覺得件牌有裂痕唔出聲都有D唔光彩,賣佛教聖物唔係咁賣架,唔好咁老土話影晒出黎,又話好清楚云云,如果你係立心想比人知件牌係有裂痕既,點解唔直接係個POST到講呢?

定係你根本想蒙混過關呢?直到人發現就指摘人無睇清楚你張相,硬逼人要?

如果係咁,呢個手法太低劣

回復 贊好 反對

死雞撐飯蓋 、 只會令你掉入無盡深淵
錯就係錯 假一賠萬?你點證明你可以假一賠萬先?證明唔到就即係老吹

正如外面既老千一樣 吹得就吹 水人入局

回復 贊好 反對