新會員登記
搜索
樓主: aley

原來宜家綱上供請佛牌都可以分期付款,仲假一賠萬,正啊!

回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 21-8-2016 13:17
條友棄標,叫我檢舉佢,
而家你反要封我?
NXXX棄標反而咩事都無?

我同唔同既人會用唔同既說話方式溝通 同仆街死老千講說話 好自然會用粗口 大部分慣性使用不誠實手法既牌商都選擇離開 多你一個唔多 少你一個唔少 你唔鐘意我既風格可以離開本壇 無人迫你受我氣 歡迎去其他場吹我

記住一點 我相信我有足夠能力封殺你 你去到邊我到有能力將你係我壇既行為公布 你要做老千 我唔介意 你入嚟千我既會員 我就封殺你

最後一句 我食硬你 吹咩
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 20-8-2016 09:37
師兄..如果每個人都話"我無睇清楚,原來係咁咁咁"既話,就可以無事
咁樣飛機問題一定會好嚴重...
我自問盡 ...

人哋交代咗咗啦,都唔算飛機,你驚再出post出唔到?
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 21-8-2016 15:58
我同唔同既人會用唔同既說話方式溝通 同仆街死老千講說話 好自然會用粗口 大部分慣性使用不誠實手法既牌 ...

你講到咁就得啦,咪放長雙眼睇下你可以做到幾時,
以自己既權力去壓人,你話自己信佛都真係笑大人個口啦,做人咁鳩屎
問你我何來千,你又講唔出,
我有咩不誠實手法? 我無出假牌,無賠唔到,無話做到既野做唔到,只係你覺得我有問題就封殺我
回復 贊好 反對

Daniel0220 發表於 21-8-2016 17:06
人哋交代咗咗啦,都唔算飛機,你驚再出post出唔到?

咁如果一個賊仔話因為我想要錢,所以佢要偷野食,咁係咪就要放佢呢請問?
師兄,你睇下,係佢叫我檢舉佢的
我不滿既係佢將佢所有責任推比我,仲要話我唔係文中提及係想呃佢
完全忽視自己買家下標時既責任
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
aesopo98026 發表於 21-8-2016 17:53
咁如果一個賊仔話因為我想要錢,所以佢要偷野食,咁係咪就要放佢呢請問?
師兄,你睇下,係佢叫我檢舉佢的
我 ...

「瘋狗」咁如果neac師兄叫你去死,你去唔去啊!

唔好搞到你自己成隻「喪家之犬」咁,醜怪啊!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
aesopo98026 發表於 21-8-2016 17:52
以自己既權力去壓人,你話自己信佛都真係笑大人個口啦,做 ...

1.你講到咁就得啦,咪放長雙眼睇下你可以做到幾時,以自己既權力去壓人,你話自己信佛都真係笑大人個口啦,做人咁鳩屎

你雙眼有咁長先得架,對住你呢D「瘋狗」佛都有火啦!「鳩屎」你又打錯字啦!係「狗屎」,你宜家食個D啊!講嘢之前用下你個狗腦先啦!

2.問你我何來千,你又講唔出,我有咩不誠實手法?

「以一賠萬」由最初給買家的一種承諾,去到最后只係一種信心,「分期付款」變左做供會,咁仲唔係千,你問總版主你有咩不誠實手法,我反宜想問反你,你有幾誠實啊?

3.我無出假牌,無賠唔到,無話做到既野做唔到,只係你覺得我有問題就封殺我

呢D只係你一廂情願的諗法,你去到宜家都唔知點解總板主封殺你,你真係一個「死蠢」!

「瘋狗」你完完全全把我之前話你的「為求利益,不擇手段,佛口蛇心」表露無遺,乜你真係覺得你仲有資格係unite賣牌咩!
回復 贊好 反對

高登起底情報組 發表於 21-8-2016 11:52
起底組報到,先比粒你先。

偶像!出來了
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 21-8-2016 17:52
以自己既權力去壓人,你話自己信佛都真係笑大人個口啦,做 ...

太搞笑了 假一賠萬 你賣3000 你如果無3000萬準備金或保險賠比人 已經係呃人

例如: 你話如果假 1蚊賠10000
你只有100000存款
你最多只可以接受10蚊的生意

如果你收3000 而無3000萬準備金比人 你就是騙人

明白嗎?
回復 贊好 反對

高登起底情報組 發表於 21-8-2016 11:52
起底組報到,先比粒你先。

情報組有乜嘢料爆
回復 贊好 反對