新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[其他/冠蘭] 無聊點算不怎麼帶的佛牌!

wesleyhuang 發表於 18-8-2016 13:06
难道你觉得我系度卖牌。我升级啦。
我都想。哈哈哈。
讲真钓鱼,我真系好中意。我自己 ...

咁你慢慢升級,希望你早日能買一隻漁船,可以將啲魚一網打盡,以後就唔洗釣下釣下咁辛苦。
回復 贊好 反對

釣魚大師?他分享也只是自我安慰!望梅止渴!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

hook282000 發表於 18-8-2016 22:51
咁你慢慢升級,希望你早日能買一隻漁船,可以將啲魚一網打盡,以後就唔洗釣下釣下咁辛苦。 ...

船,早就有啦。魚,我根本不在乎。我係釣佐,放游。只享受過程。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

wesleyhuang 發表於 18-8-2016 23:00
船,早就有啦。魚,我根本不在乎。我係釣佐,放游。只享受過程。

恭喜恭喜!!!繼續升級買飛機!
回復 贊好 反對

hook282000 發表於 18-8-2016 23:16
恭喜恭喜!!!繼續升級買飛機!

飛機,就無想買啦。不過,飛機牌就想考

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
不過時間好長。超級版主,飛機你應該擁有啦。。
回復 贊好 反對

wesleyhuang 發表於 18-8-2016 23:35
飛機,就無想買啦。不過,飛機牌就想考不過時間好長。超級版主,飛機你應該擁有啦。。
...

橡膠園就有既..... IMG_4491.jpg IMG_4490.jpg
飛機就冇喇,間中都有比人放下既。

回復 贊好 反對

hook282000 發表於 19-8-2016 00:00
橡膠園就有既.....
飛機就冇喇,間中都有比人放下既。

橡膠大皇
回復 贊好 反對

Wow, e 度應該過百萬了吧
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 19-8-2016 09:15
Wow, e 度應該過百萬了吧

獻醜了,比起牛兄簡直小毛見大毛
回復 贊好 反對

以我所知!哩度起碼要投資兩球以上!
回復 贊好 反對