新會員登記
搜索
樓主: Merlion_L

供陰牌搞到運程身體出狀況!

有没有那么严重                             
回復 贊好 反對

恭喜你回頭
我以前都曾供阿贊做的古曼
同戴59靈坤平牌
之後身體出現問題
已經全部請走
回復 贊好 反對

Tyt00231 發表於 9-5-2021 12:22
恭喜你回頭
我以前都曾供阿贊做的古曼
同戴59靈坤平牌

恭喜師兄!記得唔好番轉頭
回復 贊好 反對

我十年先覺悟 希望唔遲
回復 贊好 反對

kwokkanick 發表於 6-7-2021 18:13
我十年先覺悟 希望唔遲

唔會遲!你可以多做善事,抄經迴響比之前帶過的陰牌哥哥姐姐們!
回復 贊好 反對

其实佛牌的原理系甘, 如果命中有, 有需要时, 系可以先支取出来, 但系唔会无中生有, 违反因果循环的. 如果无, 就带几好既牌都作用唔大, 神通不敌业力的.

正牌比较有原则, 通常大家求财, 都系想消费买野,大家家里的杂物都好多,呢d都系钱买的,乱花费(累世生命银行储蓄),正佛牌唔支持,就唔理的,帮即系害,甘大家会话无力. 如果命中有, 要救命用, 都得的.

阴牌一样, 唔可能无中生有, 但系无甘有原则, 你要就帮你去银行支取, 你自己既钱, 系有权乱用既, 你要求就帮你囖, 无算犯规,后面用完, 后面再算.

但系大家都误会左, 以为系招来既财, 唔使做, 就更加乱使,使到银行条数系零时,阴牌都无办法,甘大家就认为阴牌无力囖, 换牌, 换了换去都唔得, 觉得好奇怪, 之前得, 点解宜家唔得.
回復 贊好 反對

纯粹系美丽既误会, 求财得既, 最快见效系加多d班, 做多几份兼职, 慢既就读多d书考到专业资格, 行善布施. 其实佛牌既招财, 系帮大家揾多d工作机会, 帮大家读书认真d, 内心愉快d, 可以捱得d甘, 唔辛苦揾唔到世间财, 呢个真理来, 佛陀想吃饭, 都要出去行一转化缘, 都辛苦架. 大家有无看懂呢?
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

我有帕婴, 估计是正法, 都没见 有咩效.
可能我供的方法唔正确.
回復 贊好 反對