新會員登記
搜索
樓主: aesopo98026

會員neac(UID: 343)飛機外,更出言不遜,態度差劣

頭像被屏蔽

你拿一件物品去賣,打清楚描述係你的責任,沒有說清楚絕對係你問題,你為什麼不在圖片中圈出有問題的位置出來,識放野上來買,唔係連小畫家都唔識用啊!不過你面皮咁厚,你話唔識用我也不出為奇!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
aesopo98026 發表於 18-8-2016 18:28
唔該你唔好將自己既諗法套係我身上,
我係有心要呃人,我借反光位影都得
我屎忽痕要黑白背景各影一次?

其實如果你會話「唔知頭,唔知路,唔好出聲好嗎?」就呢句說話我只有兩個睇法,其一你歧視我係中級會員,點解版主佢地插你,你會扮死狗!其二係你自己都知自己表達能力差,根本係人睇完你所寫的內容,大家都會唔知頭,唔知路,既然係這樣,此帖便何關帖了,不必再為此事討論下去!
回復 贊好 反對

aley 發表於 18-8-2016 21:37
你拿一件物品去賣,打清楚描述係你的責任,沒有說清楚絕對係你問題,你為什麼不在圖片中圈出有問題的位置 ...

影哂相,自己眼力唔好,去配返副眼鏡啦
落完bid想玩野,發覺自己中左,之後咪搵借口囉zzz
回復 贊好 反對

aley 發表於 18-8-2016 21:51
其實如果你會話「唔知頭,唔知路,唔好出聲好嗎?」就呢句說話我只有兩個睇法,其一你歧視我係中級會員, ...

你又將你既睇法套係我身上,你自己睇你唔起,唔好屈我,thx
版主佢地插我,我的確係無睇清楚果度係唔可以有任何買賣內容既野,錯就企定
似你同neac咁死雞撐飯蓋咩
個post沉左,又要企出黎扮英雄,又要叫人唔好再討論落去,龍門真係任你擺呀喂
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
aesopo98026 發表於 18-8-2016 22:11
影哂相,自己眼力唔好,去配返副眼鏡啦
落完bid想玩野,發覺自己中左,之後咪搵借口囉zzz ...

師兄你都知呢!你影曬相,你發覺自己部相機影得唔好,總之一早去配個部相機啦!sell完囉!想屈人食,發覺你自己衰左,之後咪搵借口囉zzz

唔係我講啊!係你自己寫出來的心聲,我只是幫你清楚表達出來!不過你唔好話你唔係用相機係用電話影啊!如果唔係我真係覺得你老
回復 贊好 反對

aley 發表於 18-8-2016 22:30
師兄你都知呢!你影曬相,你發覺自己部相機影得唔好,總之一早去配個部相機啦!sell完囉!想屈人食,發覺 ...

相機有得配?
我有逼佢落bid?
你知唔知你自己up緊乜呀?
唔係用橇機係用電話,組織下自己想吠咩先啦
回復 贊好 反對

請教樓主 你覺得我既中文閱寫能力如何?
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 19-8-2016 09:18
請教樓主 你覺得我既中文閱寫能力如何?

總版主,我唔係要搞D咩事,只係覺得買家中標後先表明有問題,
更將個責任推比我,佢大可以係下標前問清楚,
請你睇下我其他拍賣POST,
點解我只係得呢個拍賣POST要黑白背景各影...
就係想影清楚,
佢仲要話我有意呃人..
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 20-8-2016 13:17
總版主,我唔係要搞D咩事,只係覺得買家中標後先表明有問題,
更將個責任推比我,佢大可以係下標前問清楚,
請 ...

我既問題只係問你 你覺得我中文閱寫能力如何 你唔需要差開咁遠既
回復 贊好 反對

已取消會員aesopo98026 使用本論壇買賣版塊的權利 。原因:莫須有
回復 贊好 反對