新會員登記
搜索
樓主: aesopo98026

會員neac(UID: 343)飛機外,更出言不遜,態度差劣

neac 發表於 11-8-2016 21:50
學你話齋,係明眼人,識睇梗係睇相,一睇就知你舢舨充炮艇,你d中文叻到教授都要查字典,梗係睇相啦,免 ...

師兄,你都係早抖吧啦,你要繼續係度自取其辱真係無人阻你
咁大個人真係第一次見到你呢d咁唔要面既人,以為自己好醒好聰明,講野好有道理
其實做錯左咪認囉,唔洗死雞撐飯蓋wor
再唔係配返副眼鏡,不過算啦,你呢d人咁唔要面,一定諗到更加多借口去放飛機
回復 贊好 反對

嗱,細佬,咪話契哥唔讓你(希望你仲記得上次自認契弟),呢個post我唔會再回,我讓你,你啱曬,你無錯,你中文最叻,表達方法最勁,好叻叻豬呀!你話我放你飛機,你自己就喺度打飛機繼續自high啦~~
希望你生意長昆長有!
你話希望我就佛祖保佑,咁我都希望你可以主懷安息,今晚瞓前記得校鬧鐘呀,唔係一陣長瞓就唔好~~~

阿大,得罪了請ban我
回復 贊好 反對

本文章最後由 LarryNg@FB 於 11-8-2016 23:01 編輯

aesopo師兄,,和氣生財喔,,考慮下
回復 贊好 反對

LarryNg@FB 發表於 11-8-2016 22:54
aesopo師兄,,和氣生財喔,,考慮下

考慮下什麼呢師兄?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
其實aesopo98026師兄,雖然你有影到相,但你都說了你的相片不是專業級數,但"你"相信一般正常視力都可看到佛牌有破損,我和你說我相信自己都有正常視力,但我在你那些照片中也要很用心地看才看到有問題,你沒註明佛牌有問題已經係錯,你仲要neac師兄食你塊爛牌,你無
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
見好就收啦!去到咁盡,邊個咁同你請牌啊!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
其實作為一個賣家,你想生意長做長有,唔係為幾佰蚊屈人食,唔係話拿個有問題的牌去慈善區拍賣叫偉大,做生意有一樣野叫「良心」,有一句說話可以形容此事,「明知口裡說不,身體卻很誠實!」樓主你自己領會一吓啦!如角色調轉,你是一位買家,你的睇法會如何呢?
回復 贊好 反對

aley 發表於 14-8-2016 02:10
其實aesopo98026師兄,雖然你有影到相,但你都說了你的相片不是專業級數,但"你"相信一般正常視力都可看到 ...

咁我都用左黑白背景影哂,佢下標前無睇清楚,關我乜事?
我要每件聖物都打哂描述?
回復 贊好 反對

aley 發表於 14-8-2016 02:29
其實作為一個賣家,你想生意長做長有,唔係為幾佰蚊屈人食,唔係話拿個有問題的牌去慈善區拍賣叫偉大,做生 ...

唔該你唔好將自己既諗法套係我身上,
我係有心要呃人,我借反光位影都得
我屎忽痕要黑白背景各影一次?
唔知頭唔知路唔該唔好出聲啦好嗎?
回復 贊好 反對

aley 發表於 14-8-2016 02:29
其實作為一個賣家,你想生意長做長有,唔係為幾佰蚊屈人食,唔係話拿個有問題的牌去慈善區拍賣叫偉大,做生 ...

唔該你唔好將自己既諗法套係我身上,
我係有心要呃人,我借反光位影都得
我屎忽痕要黑白背景各影一次?
唔知頭唔知路唔該唔好出聲啦好嗎?
回復 贊好 反對