新會員登記
搜索
樓主: tdeaqi

[求教] 被一個師父落泰國鬼仔上身,有無人可以教我找誰協助?

axe 發表於 26-7-2016 18:30
系呀 , 所以有另一法寶( 魂魄勇 )出現
而古時高僧出嘅牌( 例如: 必打 或 符管 ),
力量大到可 ...

師兄不如分享一兩尊你
覺得力量唔錯既古牌
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 26-7-2016 02:47
一早講左用電話手寫版無時間寫甘多字啦,我只是想知多d去邊道找人幫,所以唔係道寫太多了
我朋友係是聽個衰 ...

聲降?妳果啲叫“幻聽”呀,
真係幫妳唔到……唉~
回復 贊好 反對

真搞笑,d所謂精警說話只顯出你一無所知
大人物身邊甘多人,甘有power, 你真是想唔要命
鬼仔唔一定要玩鬥法,你用鬼整下我,我用鬼整下你一樣得
d泰国最大正廟都是唔會幫人解降,其他廟我有朋友試過比d師父整,而且有d為左$係會做呢d野的
真是唔知邊個師父會心術不正……
回復 贊好 反對

愛情降 
又叫感情降,法師取得受術者出生日期、相片,衣服其中一樣,就可落降。法師依例開壇作法,唸動咒語,差衍鬼仔查探,落咒語。法事完畢,法師會將一道咒語,打入落降者身上,當落降者每次見受術者時,祇要叫他(她)的名字,受術者即迷迷糊糊,任由擺佈,因為受術者,先前已被法師之鬼仔落了咒語,所以無論落降者,面貌醜陋,都會覺得他(她)美麗英偉,因為思想以被鬼仔擾亂了。 

藥降 
故名思意,即是用藥物落降,此種降不須受術者任何物品,祇要有降頭師的藥,故此任何人都可中降,東南亞一帶屬熱帶地區,有很多不知名的草藥,昆蟲。法師祇要採草藥或捕捉昆蟲,加以咒語制煉,做成粉末,交予落降者,就可落降。每種藥降都有特定咒語和制煉過程,但藥物則無規定,中降者則會肚內生蟲皮膚潰爛,不得救時有生命之危,通常要致人於死地,法師則會降蠱兩施,這是一種很厲害的降頭。中降者會肚破腸流而死,非常恐佈。 

聲降 
法師取得受術者,出生日期、相片即可落降。此種降頭是運用咒語,意志力。進入受術者潛意識內,或加以暗示方法。有時更會差衍鬼仔騷擾受術者,令對受術者精神上、思想上產生幻覺,無論工作甚至睡眠都不得安寧,感覺身邊的人都會傷害他,所出現全是幻聽、幻視,這全是法師與鬼仔的傑作,最後受術者因抵受不住騷授,而至精神分裂,輕則發顛發狂,重則有自殺傾向,甚至死亡。

唔識既post比你睇
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 28-7-2016 00:59
愛情降 
又叫感情降,法師取得受術者出生日期、相片,衣服其中一樣,就可落降。法師依例開壇作法,唸動咒 ...

幾有趣,不過都係果句~ 睇醫生。
好人做到底,可以介紹個醫生比妳
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 28-7-2016 00:51
真搞笑,d所謂精警說話只顯出你一無所知
大人物身邊甘多人,甘有power, 你真是想唔要命
鬼仔唔一定要玩鬥法 ...

既然妳明知係自己講錯野得罪左人,
所謂解鈴還需系鈴人,與其浪費時間、
浪費金錢、浪費精力,不如用最直接
既方法~道歉認錯

妳講到咁~~~驚啦,難道為一啖氣比生
命重要嗎?咁堅持既就預左要去做烈士。
敬畏因果,活在當下,回頭是岸呀師主!

順便去見見心理醫生,有病醫病,
無病就當例行檢查,顛夠啦ok~
回復 贊好 反對

呢道點解會有d甘無禮貌既人?係都要激興人先安樂
自己擺明就唔識,仲要死認叻,唔信就咪走入來嘈
係道搞亂真是有需要幫助既人你同樣是做緊錯事啊
你睇下你自己先啦,一樣野成日要人講2次,鬧乜丫你!
我講過是他無禮在先,我先罵他,他就用鬼仔整我!
被他呃過$既人罵他已经有人比他整到入左醫院出唔到來!你要同呢d賤人講道理根本就無用!
他是個退休人士好得閒,終日用鬼仔玩人為樂,所以呢d叫遇人不淑!唔係叫因果!
人地已经比人玩到甘你仲走來搞生曬?你唔鐘意既同我走!
唔好再係道得個嘈字!
你憑乜話人顛?你以為自己是識泰国法定玩開鬼仔?
正白痴

走黎搞破坏真是過份,我要問既野大至係甘,再見各位!

回復 贊好 反對

小朋友,我絕對有資格跟你說你是小朋友,不論年紀與資力,小弟見鬼多過二十次以上,還未算上神打那些!我佛慈悲,請不要被心魔所謂迷惑,性格決定命運,欲望自招惡果,請堅信善有善報,希望你能夠明白

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

我見鬼見到冇反應,你同我講一大堆不知所謂的道理,我真係唔知點同你講,我真心想幫你,我現在同你講鬼根本不用害怕,一般人實力比鬼也要強,除非特殊情況,嗰啲真的要搵驅魔人,你究竟明白未

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

還有,一山還比一山高,請各位師兄見諒,小弟只是一心想幫人,人比鬼可怕,我說出來也需要勇氣,請見諒

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對