新會員登記
搜索
樓主: tdeaqi

[求教] 被一個師父落泰國鬼仔上身,有無人可以教我找誰協助?

本文章最後由 carloskimyan 於 25-7-2016 21:34 編輯
tdeaqi 發表於 25-7-2016 11:07
如果真係咁驚既,去請尊七龍佛、屈庶地海佛、必打、鬼王(唔係鬼,係四大天王之首多聞天王)、魂魄勇、擋降貝 ...

我知妳會覺得我吋緊妳,但
想講我係認真叫你去睇醫生!

1.沒有任何高憎會教人降頭巫術或跟邪魔打交道!

2.四面神係源自印度教既大梵天,只會導人向善,係正到不能再正既大天神!

3.由始致終妳都係隻字片語,人講一句妳回應一句,根本不能完完整整地交待成件事!問妳發生左咩事又講唔出,轉灣抹角,係咪作故仔作唔切?

4.所有野都係閣下一知半解,以詑傳詑、道聽途說既神棍理論,咩落鬼仔、咩人聲降、陣間就廟宇高憎,轉頭又四面神。學壇主話齋,妳連乜野係降頭、中降既人有咩特徵妳都未知。

5.呃水吹我可以奉陪,但作故仔愚弄大衆,曲解我們宗教內容或破壞南傳佛教形象,實在可恥令人無法接受。

清醒未?穿左幫啦!
妄想症就去睇醫生啦唔該!
回復 贊好 反對

最後補充多一句,如果妳講既
或聽番黎都係事實既版本,根本
無野好驚!因為所有野都只係妳
自己疑神疑鬼!信我,睇醫生!

諗諗下我係咪太天真?到最後都
重抱一絲希望妳係講緊真話,唉~
回復 贊好 反對

Joema 發表於 25-7-2016 08:21
聽聞師父年事已高,身體已經唔太好去到都未必見到

一切都只能隨緣,看造化吧。

再者我真係唔覺得呢單野似真。
我寫出來只係順便可以比真正
有需要人士睇
回復 贊好 反對

1.泰國廟宇既高憎,係從來唔會教人降頭巫術或和邪魔打交道,閣下之前一番言論係誹 ...

聽聞師父年事已高,身體已經唔太好去到都未必見到

你地係咪痴線架?係又罵唔係又罵
人地話可能見唔到呀
而且我真是比$比泰国,如果到時一個幫唔到或找唔到,我都可以問第二個
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 26-7-2016 00:59
1.泰國廟宇既高憎,係從來唔會教人降頭巫術或和邪魔打交道,閣下之前一番言論係誹 ...

樓主我講比你聽,你沒有中降頭,請放心,最終蝕底是精神和金錢!中了降頭者不是你這樣狀況。
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 26-7-2016 00:59

點解妳硬係要人講野講得咁白既唧?
牛皮燈龍點極都唔醒既點解硬係?

我講緊妳成個故事太荒謬,根本
無人信呀!真正鬼上身和中降既
人唔會好似妳咁,明未?

一開始已經同妳講左可以幫妳
收錢驅鬼相信亦只係神棍!對方
嚇吓妳,妳就成日疑神疑鬼,妳
正常啲啦好無呀?對方要搞妳,
又點會叫個徒弟個fd講妳知呀?
make sense嗎妳覺得?

重有妳今年貴庚呀?人講妳又
信到十足十,果啲咩性交轉運
每隔幾年就有一單,咪係妳呢
種天真既小朋友囉~ 80年?妳
咪玩啦,夠18歲味呀小妹妹?
夠啦,玩完啦

點入成世醫院法呀?妳邊位朋友
邊間醫院幾號床位呀?我同妳一
齊帶啲生果去探佢好無?如果無
呢個人又點計數呀?

咩寺廟憎人咩四面神咩旁門左道呀?
真係夠啦~妳再响鼠妖言惑衆壇主
分分鐘會禁妳言,請自重。
回復 贊好 反對

一早講左用電話手寫版無時間寫甘多字啦,我只是想知多d去邊道找人幫,所以唔係道寫太多了
我朋友係是聽個衰師父徒弟講,中間可能有d野會錯。個師父又拜關公,又養鬼仔,又四面佛,乜無呢d人架咩?可能他找白衣或者陰廟,完全唔知我點樣濁神靈,我亦一早講左自己都唔熟呢d野,只講到大概係甘,
你们甘叻又有無接觸過降頭和鬼仔?我梗係比他整過先知是乜回事,乜野特徵,我睇過網上有好多係吹水,你寫乜野人聲降?我只知聲降,你根本都唔識又係嘈
d鬼仔跟住你,同你講野乜好出奇咩,唔識就人痴都唔知邊個先痴
我就是驚找佛牌舖問他们指點我d泰国師父唔好先係道問,唔係來比你質疑同嘈交
d人要嘈既自己嘈飽它,我嘗試問下d寺廟同佛牌舖先
無咩都唔會再回覆
回復 贊好 反對

tdeaqi 發表於 26-7-2016 02:47
一早講左用電話手寫版無時間寫甘多字啦,我只是想知多d去邊道找人幫,所以唔係道寫太多了
我朋友係是聽個衰 ...

睇信息吧
回復 贊好 反對

這師傅比人找私家偵探查過,唔係我又點知,我一早帶交左我有d乜事即刻sd曬比d週刊
我有講過而家我中降咩?個中国某大門派師父無收過我$,最後封番利士比他就得
他而家幫我整走d鬼先無事,我而家是趁自己無事快d找定多d師父,將來再勁d既鬼呢個師父搞唔掂我都可以找到其他勁人幫
你甘樣既態度先令人覺得你痴,三言兩語係道打字好難講得明

你知唔知幫我個師父已经好勁,但聽講有d惡鬼仔他都幫唔到
帶住你話個貝就可以擋到?你賣開佛牌定點樣?
回復 贊好 反對

我真是得鬼閒同你玩質疑,逐點執,我唔需要你信,我只是來找我想要既野,就是師父
我會嘗試去下d泰国廟問下,不過我都想講識法養鬼既師父真是好鐘意用鬼整人,有個養鬼伯伯在廟街就是整人最後比人整番死左……
回復 贊好 0 反對 1