新會員登記
搜索
查看: 10984|回復: 114

[求教] 被一個師父落泰國鬼仔上身,有無人可以教我找誰協助?

Thank you very much
回復

有人被他騙過$鬧番他,或者罵過他幾句。總之邊個得罪過他,他都會整到人入成世醫院,他拜了泰国寺廟師父為師,d師兄識旁門左道,他就比$d師父師兄搞,落人聲降或其他會令人發顛的降。他本身做法科呢行呃到好多人$,而家得閒就終日以弄人為樂,我唔好彩成為他目標之一
暫時有位中国茅山師父幫我擋到,但再勁d既鬼仔可能遲早有日擋唔到
請問有無人可以教下我可以點做?
回復 贊好 反對

我原諒我直接,閣下呢個故事真係有點……
回復 贊好 反對

抱歉暫時未諗到合適既形容詞
回復 贊好 反對

[分享]元朗大棠寺 http://www.unitehk.com/mobcent/app/web/index.php?r=webapp/share&tid=52475&forumKey=AsCVs3aYz6QQgwN9Xj
去寺廟搵龍婆幫手?等其他有經驗既師兄答你,幫你推下post
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

我大胆地先假設閣下所講既都係事實。但問題係,你交待成件事能否實在一點?詳盡一點?成件事經過因何而起?係咪自己衰多口呀?咁你就要信因果啦!跪地酙茶認錯囉!唔係點呀?重有咩叫入成世醫院?咁入左未?重有邊個泰國寺廟師父會教人落降?又邊位茅山師父同你講佢頂唔住?到底係師父定神棍?救助求得你咁草率,得果幾行字,個人感覺你都唔見得有幾驚唧。不如問下你個矛山師父有無個貴啲又勁啲套餐可以買,或者會幫到你。
回復 贊好 反對

Ryannn 發表於 25-7-2016 02:21
借用左你個大棠寺post佢

同志,認真便輸了
回復 贊好 反對

你真是唔好黎講埋呢d野呀,我真是黎找人幫架,你這樣講會害左我
我得呢日假期而且我為呢單野週圍問花好多時間
我而家得部電話而且仲係手寫板係道寫只希望你们提供地方比我去問,我而家搞成甘真是唔得閒成篇大論太詳細
我只可以話呢個師父好小氣,他呃過好多人$比人罵又要用鬼仔整番人,他退休好得閒,他一整開你就唔會再放手。我得罪他是因为他說話對我無禮在先,我罵番他少少野就搞成甘
之后朋友介绍識到個中国某大派的茅山師父, 甘耐他都無收過我$但幫我擋左好多次鬼降,當然遲d封番利士啦,但他之前幫另一個被他害既男仔擋,最後有隻鬼太勁擋不到已经入左院,所以我好驚下個倫到我,我email鬼王x連他都唔覆我,都唔知點算
回復 贊好 反對

師姐我幫不到你,但請問在你身上發生什麽現象?個人意見還是去佛寺妥當,鬼我見過很多次,都係大家唔小心撞到下,沒什麽惡意那種,鬼其實很多很虛弱,要去到你形容哪個階層,小弟見識少從沒有見過,應該算是降頭,應該去泰國找龍婆解決吧
回復 贊好 反對