新會員登記
搜索
樓主: aesops42348

想問下各位師兄古曼係咪得供奉形?有無佩戴式架??

aesops42348 發表於 24-7-2016 23:55
佛牌鋪我自己就有幫親開一間既,不過我應該點樣問佢呢?

師兄, 去佛牌舖請古曼, 小心請到陰物呀
回復 贊好 反對

我最近都有養,請古曼一定要知道出處,年份,邊一位師傅,邊間寺廟,如果可以去泰國請就最好啦,但唔得係香港請就小心d,一定要請龍婆同正法開光,阿贊出嘅千萬不要請
回復 贊好 反對

其實請古曼 最低消費會係幾多到?
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

aesops42348 發表於 25-7-2016 14:33
其實請古曼 最低消費會係幾多到?

其實師兄咩原因要請古曼?如果係有野求如想助人緣或者財嘅就建議請返佛牌,請古曼要諗清楚
回復 贊好 反對

佛牌就本身都有既,只係想再提升多Dd,
回復 贊好 反對

aesops42348 發表於 25-7-2016 19:45
佛牌就本身都有既,只係想再提升多Dd,

師兄唔好怪我直言,其實請古曼,係要幫助佢地投胎,直接講就係係供養者幫返古曼,唔係古曼幫返自己,當然佢地都有能力幫自己少少咁,但講緊係好少好少,因為佢地係小朋友,能力其實好有限,你求得佢多嘅,會阻礙佢投胎時間,幫古曼同時當然自己都積緊陰德啦,如果要再提升多d,只能夠靠自己做多點善事,因為每一個人福報都係注定,我自己養古曼出於想幫助佢地,真係無野會求佢,當然人會有慾望,所以我都係求返神佛咁,最緊要都係個句,自己要存好心做多點善事,唔好怪我太長氣

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對