新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[其他/冠蘭] 大棠寺結緣分享

特工小高 發表於 24-10-2011 01:46
試下帶 JTK law

師兄, 其實一直運滯, 所以上星期終於跟威哥請了JTK.....
可是, 第二天無拿拿右眼角膜損了(帶左10幾年隱形眼鏡都無出過事, 帶既過程無意外, 係返返下工隻眼無拿拿白濛濛, 之後見到陽光就刺痛, 睇唔到野兼勁暈)

知道有師兄去大棠寺, 就同JTK講希望隻眼無咩野可以去到, 幸好的, 最終順利去到......

都知道帶JTK會先黑仔後轉好, 希望黑埋呢次就夠了

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 24-10-2011 08:49
師兄, 其實一直運滯, 所以上星期終於跟威哥請了JTK.....
可是, 第二天無拿拿右眼角膜損了(帶左 ...

師妹眼睛好d未?
總之要小心呀!戒下口,高蛋白質的食物暫時減少,免引起炎症,菊花明目,飲菊花茶喇
祝黑運快走{:6_298:}{:6_298:}{:6_298:}
wi8k8 發表於 24-10-2011 10:35
師妹眼睛好d未?
總之要小心呀!戒下口,高蛋白質的食物暫時減少,免引起炎症,菊花明目,飲菊花茶喇
祝 ...

師兄, 謝謝你
今早覆診, 傷口已癮合, 只係仲有d痂, 睇野少少濛, 暫時唔可以同陽光玩遊戲, 好快頭暈.....
祝你的心情日日都靚靚
ar_ta 發表於 24-10-2011 08:49
可是, 第二天無拿拿右眼角膜損了(帶左 ...

我做完激光後其中一眼都整到勿都睇晤到矇晒,冇幾耐另一眼又整到,勁黑,之後開始帶jtk,運就好返d
特工小高 發表於 24-10-2011 13:43
我做完激光後其中一眼都整到勿都睇晤到矇晒,冇幾耐另一眼又整到,勁黑,之後開始帶jtk,運就好返d

勿都睇晤到矇晒

我都希望....運一步一步轉好
jtk 好快會幫到妳,多做善事吧!!!{:6_327:}
性情中人 發表於 25-10-2011 23:39
jtk 好快會幫到妳,多做善事吧!!!

知道知道~
謝謝師兄!!
Very Nice~~~~~~{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}