新會員登記
搜索
查看: 8009|回復: 26

[刺符/法事] 有無人做過和合法事?

星期六去做和合法事,有無人分享一下過程同幾耐先見效
回復

Forward by 壇主:
救命!可唔可以唔好咁咪信!得罪講句,溝女都要拜神!? 唔係掛!後生仔!
回復 贊好 反對

認真mode 無任何野可以證實到係吾係見效

登錄/註冊後可看大圖
仲有 和合法事?
回復 贊好 反對

星期六去做和合法事?...師兄...講詳盡D好嗎?
回復 贊好 反對

相愛為何要靠法術,自己都不懂得改善對感情的觀念,只要求別人符合自己所愛的想法,這是絕對自私的人,感情最終是寂寞孤單的。愛人很辛苦的,被愛雖然幸福,但有時也得揹負幾十倍愛人的壓力。人的感情特別複雜難懂,它沒有固定的版本或原則,其存在的成分是比分子學或科學還要難搞,你不能只用一種觀念來表達自己的愛情,因人而異,視情感而發來訂定該如何去愛的好。

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

溝女依家野要搵 水哥
回復 贊好 反對

愛情都要做法事?吾
唔好玩啦!!!!!如果做左,達唔到你要求,你又上黎呻,感情呢樣野唔係用法事黎去keep囉
回復 贊好 反對

不如拎你去做法事D錢~去幫助吓D真正有需要嘅人仲好喇~相由心生呀~到時你可能仲靚D~溝乜都得喇~好過浪費金錢喺D神棍身上喇~騙徒手法層出不窮呀!咁都信???你唔係老人家啩???小心呀

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

所謂既和合法 即係鎖心降 你鐘意比人落降嗎? 己所不欲 勿施於人!
回復 贊好 反對

泰國亞贊的和合法術,小弟不懂。
但中國傳統道教的和合之法,是一種祈福儀式,用作祈求闔家和睦,夫妻和睦,兄弟和睦用途,闔家平安,和氣生財,並非用於私人愛情。
而道教中的和合二仙,兩位皆是男性,典故是講述兄弟間的情義。
所以市面江湖術士用於愛情的和合法事,都是巧立名目,皆非正法,樓主請三思。
回復 贊好 反對