新會員登記
搜索
樓主: aesopo98026

[討論] 龍婆添符珠大家無興趣嗎?

師兄,添叔咁多A貨,而且香港好多人中招,當然我並不是話你的貨有問題,而且符珠斱好難分別真假,原本我都想入手添叔聖物,但價錢真係托得過份,所以都係.......
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 11-7-2016 21:55
問下姐,有乜好反思?
希望佛祖教導你控制好情緒,唔好將自己既睇法強行套落人地度
合十! ...

噢,俾我踢爆咗就係我情緒有問題要控制一下嗎?咁我都希望佛祖教導你遠離貪嗔痴,貪字得個貧呀~~

釣魚放牌行遠d啦!
回復 贊好 反對

billymtb 發表於 11-7-2016 22:40
師兄,添叔咁多A貨,而且香港好多人中招,當然我並不是話你的貨有問題,而且符珠斱好難分別真假,原本我都想入手 ...

明白,所以我都托搵朋友搵d有卡的,
我自己咁諗啦,金殼都接近2千,之後出卡又幾百
其實計返開,相信已經唔係好貴
回復 贊好 反對

neac 發表於 11-7-2016 23:19
噢,俾我踢爆咗就係我情緒有問題要控制一下嗎?咁我都希望佛祖教導你遠離貪嗔痴,貪字得個貧呀~~

釣魚 ...

師兄你真係幾搞笑,有無諗過去紅館開返場棟篤笑?
有d咩比你踢爆? 有版主話我有問題,我已經回覆了,無睇清楚版規係我問題
但相信點都唔輪到你出聲啦下話?
我開個post,唔岩你咪行遠d啦,係都要出黎比人串,
同你三唔識七,一開聲就教訓語氣教訓我? 你憑咩呀?
走啦你
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 11-7-2016 23:24
師兄你真係幾搞笑,有無諗過去紅館開返場棟篤笑?
有d咩比你踢爆? 有版主話我有問題,我已經回覆了,無睇清楚 ...

Ok, 師弟,我覺得你串到我我咪認輸囉,無問題,你好威呀~~
我只係講眼見嘅事,大家成年人,明眼人一睇就知,無需要串,你鍾意串你嘅事~~
我一d都唔覺得係搞笑因為我尊重呢個地方,呢份信仰,你鍾意搞笑賣笑你嘅事,甚至你生出來係一個笑話都係你嘅事,唔好睇得自己太重要~~
你鍾意繼續串我話我請隨便,我想我走都ok,買咗個壇你咪可以鍾意點玩就點玩囉,師弟!

係呀,千祈唔好又誤會我話你呀,係你叫我做師兄我先尊重你叫你做師弟,做兄一定會讓你呢個弟!保重呀!阿弟!
回復 贊好 反對

neac 發表於 11-7-2016 23:38
Ok, 師弟,我覺得你串到我我咪認輸囉,無問題,你好威呀~~
我只係講眼見嘅事,大家成年人,明眼人一睇 ...

你眼見既事就=一切?
而家係你串我,唔係我鍾意串
尊重下自己啦,狗口長不出象牙
做人做到咁唔要面真係第一次見
回復 贊好 反對

用吓個腦都知道狗口長不出象牙,係人都知,除非  你唔係
不過你狗口又講得出人話又幾神奇

.... 講吓笑唔好太上心 (係講吓笑,唔好又以為人哋笑你咁自卑)
好啦,讓吓賢弟你,唔覆你喇,你鍾意就繼續啦~~
祝 早日'長大'成"人"
回復 贊好 反對

neac 發表於 12-7-2016 00:47
用吓個腦都知道狗口長不出象牙,係人都知,除非  你唔係
不過你狗口又講得出人話又幾神奇{:1_187: ...

覆你幾句就睇得出你人品有幾低劣...
你雙親仲在生有無教好你呀?
快d去灌多幾次頂...等你講野同做人都唔好咁無腦...
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 12-7-2016 01:20
覆你幾句就睇得出你人品有幾低劣...
你雙親仲在生有無教好你呀?
快d去灌多幾次頂...等你講野同做人都唔好 ...

本來諗住讓吓你,不過你講到雙親就覆埋你呢次,可憐你呢d無親人嘅有情眾生!
其實我都覺得我覆你真係顯得我愚蠢又無腦,應該要做吓魯士灌頂;禮尚往來,我亦都覺得教士灌腸亦好適合五行欠吉嘅賢弟你^_^
另外同賢弟你一番暢談後我都覺得自己人品低劣應該繼續留在人間歷練,而以賢弟之人品高尚應該早登極樂,騎鶴歸西!
請早日上路^_^
回復 贊好 反對

甘都好嘈既,樓主認左衰仔,超版同壇主都出左聲

登錄/註冊後可看大圖
咪當個教訓
回復 贊好 反對