新會員登記
搜索
查看: 13391|回復: 63

誰問總版主邊到5正確呢?

請解答!我淨係打錯一個字!同埋我邊到有交易呢!?失咩信呢!?
回復

我從來無講過你打錯字
我係話你資料不正確
英文係 incorrect information
泰文係 ข้อมูลไม่ถูกต้อง
你係交易區出帖 資料唔正確有誤導他人既成份 我就會扣分
如果你認為我地既做法有問題 我不介意各下去其他平台聲討我地

回復 贊好 反對

禁邊到知料5正確呢?請指出
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

年份 出處 用料 開光師傅
簡單講 我懷疑你陳述既資料 跟呢件牌不同
你有權則疑我既專業 但麻煩你提供其他比我更有認受性的證明

及後我會加你一分誠信(即使你最後賣唔出)
回復 贊好 反對

禁師兄你講我既知料5正確,禁你禁專業!禁你講個正確既知料利!5該呀佛牌專業大師
回復 贊好 反對

Samyu1991 發表於 6-7-2016 14:58
禁師兄你講我既知料5正確,禁你禁專業!禁你講個正確既知料利!5該呀佛牌專業大師
...

1. 我無責任免費幫你驗牌
2. 跟據泰國比賽或驗牌機構 係要牌主提供資料 然後驗牌人員 先會跟據你既資料 話比你知係定唔係 真定假
3. 你作為賣家有責任保障資料的正確性 正如我作比平台的提供者 有責任排除不負責任的賣家
回復 贊好 反對

師兄你又講我塊牌資料5正確,但你又講5出邊到5正確!禁點解其他師兄放既牌冇卡你又5講5華確既?我已提供左資料啦,2543屈曼冠碰大法會崇笛呀嘛!睇5到!?
回復 贊好 反對

Samyu1991 發表於 6-7-2016 15:11
師兄你又講我塊牌資料5正確,但你又講5出邊到5正確!禁點解其他師兄放既牌冇卡你又5講5華確既?我已提供左 ...

請參考以下答案

1. 我無責任免費幫你驗牌
2. 跟據泰國比賽或驗牌機構 係要牌主提供資料 然後驗牌人員 先會跟據你既資料 話比你知係定唔係 真定假
3. 你作為賣家有責任保障資料的正確性 正如我作比平台的提供者 有責任排除不負責任的賣家

年份 出處 用料 開光師傅
簡單講 我懷疑你陳述既資料 跟呢件牌不同
你有權則疑我既專業 但麻煩你提供其他比我更有認受性的證明

及後我會加你一分誠信(即使你最後賣唔出)

回復 贊好 反對

笑死人咩你,答5出呀?答5出咪算囉

登錄/註冊後可看大圖
小圈子討論區

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對