新會員登記
搜索
樓主: Samyu1991

[佛教新聞] 分享泰國當地既報章報導

不再講了,牌友自己思考
回復 贊好 反對

你呢啲想係喺standard amulet個facebook專頁搵到的,佢地將所有卡都upload上網,有user名和冇user名又有咩問題呢?
我之前出帶有gpra卡的牌,我都有遮,咁同真假有咩直接關係?真係唔明你諗咩

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

alexkayak@FB 發表於 24-6-2016 10:40
哈哈,不再作無謂的爭執。
師兄你之前問關於龍婆庵小立尊及三期牌的時候,我也是把懂的向你交
流。

依家啲人係咁,可能上個星期仲未知坤平和崇笛的分別,下個星期就變成專業牌商

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

權威哥尖弟並唔係專家 純分享一單文章 再加上專家權哥早前同一位師兄爭吵過一些新冒起的驗證會信唔過 本人十分認同 踢走那師兄"十分正確" 為免牌友受騙 先post出 從無針對,請体諒
回復 贊好 反對

Samyu1991 發表於 24-6-2016 16:28
權威哥尖弟並唔係專家 純分享一單文章 再加上專家權哥早前同一位師兄爭吵過一些新冒起的驗證會信唔過 本人 ...

問非所答,問你有顯示user名和冇顯示user名同真假有咩關係,你又答呢啲,同埋唔係話所有新既驗牌公司都唔可靠,首先要明白公司背景和工作人員的資力才選擇是否應該選用他們的服務,沙馬供現在都計劃緊要做類似的驗牌卡,唔通佢新開我地又覺得佢唔可信咩?
希望你能細心閱讀別人的問題才作出合適的回答,否則答非所問就令到所有人都唔明你講乜,更加影響別人對你的智慧有所懷疑。
回復 贊好 反對

禁點解要遮住個名既,可否解釋下,請賜教

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Samyu1991 發表於 24-6-2016 17:22

師兄有強迫症?
回復 贊好 反對

roll_done 發表於 24-6-2016 17:50
師兄有強迫症?

好明顯 佢係一個連佛牌界如何運作都未知既人 咪點會問得出呢個問題

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

roll_done 發表於 24-6-2016 17:50
師兄有強迫症?

太多hxxk既dxg,唔夠利
回復 贊好 反對

Samyu1991 發表於 24-6-2016 17:22

不重要的訊息,所以遮咗佢,唔遮都得呀,反正都唔重要。

另外,遮唔遮同真假有咩關係,請解答!
回復 贊好 反對