新會員登記
搜索
樓主: Samyu1991

[佛教新聞] 分享泰國當地既報章報導

有沒話那一間,,
回復 贊好 反對

hook282000 發表於 24-6-2016 09:20
冇問題呀,我只係問下你訊息來源炸woo,又有問題?

我捻sam師兄信息来源应该系之前大力炒狠狠炒派咩宋个位港商,因为上面提到D牌全部都系他自己大量持有既牌,可能后尾比D客对比人地d卡话他D牌卖得贵
纯属个人揣测

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

一般傳媒揭發做假,也會指名導姓是那一間公司。而且報導還說公司只得三人!説明報導人是知道那一家驗牌公司。
可是只是說人做假,卻拿不公開是那家公司。這個實在可疑!

回復 贊好 反對

來了,dg
回復 贊好 反對

好多忠實fans來幫拖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

M-CJ 發表於 24-6-2016 09:45
我捻sam師兄信息来源应该系之前大力炒狠狠炒派咩宋个位港商,因为上面提到D牌全部都系他自己大量持有既牌 ...

你個個人推測都几好笑,炒派咩宋?炒到3-4百蚊禁高!?勁哦
回復 贊好 反對

哈哈,不再作無謂的爭執。
師兄你之前問關於龍婆庵小立尊及三期牌的時候,我也是把懂的向你交
流。
想不到轉頭已是DG了。好像與你為敵!
哈,認真便輸了,再見

回復 贊好 反對

alexkayak@FB 發表於 24-6-2016 10:40
哈哈,不再作無謂的爭執。
師兄你之前問關於龍婆庵小立尊及三期牌的時候,我也是把懂的向你交
流。

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

其實我只係分享一篇報道,信不信既決定權在於各位師兄,心水清既師兄應該睇得出好多野,笑

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

本文章最後由 M-CJ 於 24-6-2016 11:26 編輯
Samyu1991 發表於 24-6-2016 10:35
你個個人推測都几好笑,炒派咩宋?炒到3-4百蚊禁高!?勁哦

Sam兄唔好误会,对你无意见,只系纯粹讲下。最弊呢位港商唔系炒3-400甘简单,他最低版本都卖成2000HKD,你觉得低既话我吴出声就系。。。
况且你冷静捻捻,点解人地吴讲2517龍婆添2460龍婆银呢类?而要指明“2495寶崇迪,2506屈白沙,龍婆通,2495禮物佛,屈白欖第四期至第六期佛牌,屈甩近100週年和108週年、屈求玲光輝佛、龍婆帕獅子和老虎神獸崇笛佛牌”呢类?做假卡都系为利益,上面d圣物本身都唔贵量又多,有必要洗钱登广告指明系呢d牌?
以事论事纯属,如有冒犯多多包涵
回復 贊好 反對