新會員登記
搜索
查看: 1240|回復: 3

今日去過信和傳說中個間牌人舖

話說今日去開旺角,諗起依度師兄話信和有間黑店,咁我就去見識下,去到門口廚窗見到show左好多少女法相陰牌,感覺已經古怪,成間店都係野咁濟,入到去見個陰陽怪氣既店主水緊一對男女,話阿贊或龍婆單一方面開光既聖物一定唔夠力,一定要聯手開光先好,什麼龍婆負責同靈體溝通,阿贊負責比力量個牌。開頭聽到覺得古怪,然後得淡笑,之後要走人,因個頭太暈頂唔順。今日體驗報告完畢,另希望個對男女好時高運唔好比店主水到啦

評分

查看全部評分

回復

其實點解會頭暈?平時帶佛牌吾多覺暈,反而時過失眠帶佛牌試試,又睡到覺,可能心理作用。。。
回復 贊好 反對

當有能量係附近我就會頭暈,由其經過多陰野既店,我都會有咁既反應。有時我接觸一d正牌都會有感覺
回復 贊好 反對

在有修行人的實際感測下~~~
正面力量..是舒服..發熱..發麻...
負面力量..也就是鬼靈類或是陰法的牌...
拿在手上....會明顯的不舒服...無法拿久~
或感覺有東西在刺或咬....或是發寒..發冷..
或是.....從背脊涼到頭頂....

~僅供參考~~純屬個人經驗分析~~
不屬任何派別理論~
回復 贊好 反對