新會員登記
搜索
樓主: om_sandalwood

[佛祖] 前天請的白欖佛,感應已連連不絕

carloskimyan 發表於 29-6-2016 07:20
丫呀,師姐咪放毒啦

比妳搞到我又想請番尊白欖佛,

AIYA 都係我唔好!

戒毒:可能我敏感少少,所以先有咁既影響 ^^
加上戴白欖佛好似會食得好左,再咁落去一定會肥
回復 贊好 反對

我都有塊白欖5 十分有好人緣
回復 贊好 反對

真係既!?!? 咁好! 師兄得閒分享下經歷嘛

登錄/註冊後可看大圖

我戴住白欖佛暫時係覺得多左機會見番舊朋友 ~
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
龍普術自身像,依家戴緊,感覺不錯。

但屈白欖暫時未有機會,師姐你的佛牌是有香味的,不錯呀! 但d香味會慢慢散的,供金相宜嗎?
回復 贊好 反對

本文章最後由 om_sandalwood 於 14-7-2016 18:39 編輯
達摩大師 發表於 14-7-2016 17:38

但屈白欖暫時未有機會,師姐你的佛牌是有香味的,不錯呀! 但d香味會 ...

多謝欣賞啊~~
師兄你都戴緊師父既聖物! 想知你有咩感覺呢, 有無令你覺得安寧?
我的牌本身無味~ 我係無故聞到檀香既
不過有機會係其他來源,同埋戴左一排都無味lu~ 所以不要作準啊!!
回復 贊好 反對

達摩大師 發表於 14-7-2016 17:38

但屈白欖暫時未有機會,師姐你的佛牌是有香味的,不錯呀! 但d香味會 ...

供金?hahaha 怕羞...... 連殼 1xxx
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
om_sandalwood 發表於 14-7-2016 16:43
供金?hahaha 怕羞...... 連殼 1xxx

有機會收番尊先……
回復 贊好 反對

達摩大師 發表於 14-7-2016 21:16
有機會收番尊先……

好呀~希望你請到尊又靚靚又會保佑你既白欖佛

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

每個人帶佛牌都有不同經歷同體驗,而樓主感應力比常人強,果然利害!但希望佛牌不會讓你帶來任何錯覺
回復 贊好 反對

韋拿 發表於 15-7-2016 08:57
每個人帶佛牌都有不同經歷同體驗,而樓主感應力比常人強,果然利害!但希望佛牌不會讓你帶來任何錯覺{:1_48 ...

THX,版大!
請到牌之前小妹無知地係唔相信佛牌的,尤其係正牌,因為唔明係咩原理感應到之後先對佢有信心~
太多感覺我認真覺得不是好事,剛好足夠維持我對佛教事物既興趣就最好啦
回復 贊好 反對