新會員登記
搜索
樓主: Hong96082006

[其他/冠蘭] 我最愛的"龍婆絕"

我都想將身師兄自身LOCKET帶係身,但希望是大模!!!師兄師父真的建象神廟嗎???有冇更多資料嗎???
好靓...好羡慕呀...{:6_314:}
学习了,以前看过,没有请过
Hong96082006 發表於 18-10-2011 11:12
我都想將身師兄自身LOCKET帶係身,但希望是大模!!!師兄師父真的建象神廟嗎???有冇更多資料嗎???

哈,我个自身LOCKT请果阵,算比较早,不过,系中模,后边39符管同一只金蜂,而唔系108符管金银双蜂。

我听一个师兄讲既,距上星期去了LP绝庙,回来后话,建紧象神庙。哈,如果有机会,我想捐钱建庙。

哈,LP绝系我最喜欢既师父!
juanguri 發表於 18-10-2011 23:43
哈,我个自身LOCKT请果阵,算比较早,不过,系中模,后边39符管同一 ...

我都想捐錢幫助師父建廟,希望師父幫左我好多,所以I LOVE LP絕{:6_343:}
Hong96082006 發表於 19-10-2011 08:38
我都想捐錢幫助師父建廟,希望師父幫左我好多,所以I LOVE LP絕

我都系,师父帮我好多,可以话,哈,我同师父都好有缘。而且,我真系想捐钱建庙。。。。。哈,我超喜欢师父既圣物。
多謝分享!
多謝分享