新會員登記
搜索
樓主: dogdog111

點算好?

陰牌絕對五係超度左先放入去,快d揾師傅整!
樓主你應該要睇多d佛學文章,放下,回頭是岸!

回復 贊好 反對

dogdog111 發表於 22-5-2016 00:37
我是在這裡尋求幫助~~你點解話我污染呢到~~~我又唔係叫人供~~~!!!-.-

人既一生好短,五需要去貪財色名食睡,你前世種下既褔,要黎既就會黎,要去既就要去,你e家只不個係用既高利息既借貸去借自己本身既褔報,你想有褔報既應該處理好自身,五好再請陰牌佢地會幫你look爆褔報,褔報完盡,我都五知會發生咩事,你需要既係積極放生,念佛,做好十善,好運自然會黎,但五係叫你求好運而去做,而係好自然甘好做,錯已經做左,你要立即更改,平時上多d  unite,睇下文章,如果想請牌幫助自己既話,要請正牌,用自己既褔報慢慢金推出黎,五收利息架

登錄/註冊後可看大圖
,行善積德!一塊陰牌比人鎖左係入面幫你做野,投五到胎,如果你鍾意貓既話你諗下一隻貓比人困住係個籠到不停比人虐待,你會開心咩,你又覺得佢開心咩!送去法身寺,揾師傅處理先好最好既做法,記住以後五好再比六慾控制自己拉!
回復 贊好 反對

tlboyboy 發表於 22-5-2016 04:46
人既一生好短,五需要去貪財色名食睡,你前世種下既褔,要黎既就會黎,要去既就要去,你e家只不個係用既 ...

原來佢地鎖左係入面~~其實比C fu 幫佢地做回向會更好~~
回復 贊好 反對

dogdog111 發表於 22-5-2016 05:13
原來佢地鎖左係入面~~其實比C fu 幫佢地做回向會更好~~

上多d unite睇下佛學文章,又可以睇下陰牌既壞處,行善積德,你仲可以推介比你既朋友上黎睇正法既文章

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

dogdog111 發表於 21-5-2016 23:35
邊到係法身寺? 拎過去~~~佢地會點會給他們做迴響嗎?

比你望下

[分享]為何陰牌特別快成願/ 特別「有力」? http://www.unitehk.com/mobcent/app/web/index.php?r=webapp/share&tid=49394&forumKey=AsCVs3aYz6QQgwN9Xj
回復 贊好 反對

行善積德就好似儲錢一樣,唔會即刻發達。
請正牌,就好似問銀行借錢,一開始未必會借得多俾你,你要心存正念,發自內心不斷行善,有借有還,到有一定信譽,日後自然會增加限額,事事順利。現在不順,可能仲係還緊以前嘅利息。只要繼續行善,上天係睇到嘅。
請陰牌,就好似問高利貸借錢,開始時係解決到你燃眉之急,但日後要你還,唔知要還到幾時,要還幾多。
如果陰牌幫到你,為何唔求自己祖先呢?點講都係自己人。如果咁多位祖先都幫唔到你,一個陌生嘅陰魂有怎能幫到你呢?
回復 贊好 反對

樓主:其實千其唔
回復 贊好 反對

樓主:其實千其唔好覺得所有C兄係到話你唔啱~所有人都係為您好咋~放棄陰物喇~您試想想~ 所有陰物一係就騙人~一係用嚟真害人~如果真係唔識去泰國廟~就攞晒所有陰物~星期日朝早去九龍城~城南道~供僧時候比師父處理~講清楚咩事~師父就會處理
回復 贊好 反對

tlboyboy 發表於 22-5-2016 05:38
比你望下

[分享]為何陰牌特別快成願/ 特別「有力」? http://www.unitehk.com/mobcent/app/web/index.ph ...

就係無成願都咁~~~如果真係成左願還既野可能更加多~
我已經找到方法怎安置了~~..... 多虥謝咁多位意見~
回復 贊好 反對