新會員登記
搜索
樓主: dogdog111

點算好?

唉,又一位逃唔過慾望既可憐人。不如另外講一句,其實陰牌都係孤魂比人鎖靈既,如果你係個靈,唔自願比人鎖左無自由再比人迫做野,你又會點,已所不慾勿

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

芭蕉仔 發表於 22-5-2016 00:21
簡單,一係你就棄陰(吾會旨意你同你朋友一齊棄),將所有陰物拎去寺比師傅處理。

吾好污染呢到。

我是在這裡尋求幫助~~你點解話我污染呢到~~~我又唔係叫人供~~~!!!-.-
回復 贊好 反對

你既意思係問點解會甘黑? 定係問點樣先可以幫到你轉運?
好簡單,每個人都有佢既福報業障,因果關係,呢d無得改變,點解呢到完完全全隔絕陰物陰人?
供陰既,多數離不開一個字''貪'',永遠都有永無止境既慾望,愛情,金錢,工作乜都有,只求快、見效,無諗過究竟係幫緊你定害緊你,如果你係行正路既,有正佛正神點解又吾拜呢?

你明吾明?

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

芭蕉仔 發表於 22-5-2016 01:05
你既意思係問點解會甘黑? 定係問點樣先可以幫到你轉運?
好簡單,每個人都有佢既福報業障,因果關係,呢d ...

我一開始係接觸左正神...先~~已家斬有拜....
回復 贊好 反對

Kinshin 發表於 22-5-2016 00:27
唉,又一位逃唔過慾望既可憐人。不如另外講一句,其實陰牌都係孤魂比人鎖靈既,如果你係個靈,唔自願比人鎖 ...

唉~~~咩唔係超度左先放係入面~??and than 要幫佢積福...
回復 贊好 反對

1.....請問有呢到有無人供陰牌?.....本網....並不歡迎..供陰!請留意版規!    2....賭錢 10鋪有8鋪輸.?!.....師兄..呢個糸正常.常見的!  帶陰牌..有[[[包嬴]]]的話...禁果尊牌...應該  賣師兄你多少錢好呢?    3........我之前唔係咁?係我運情問題 定係唔match ?? .....呢個問題!糸冇答案呀!   因為你今日帶....陰牌.出街...執到1000...以為好好!  但有可能...你今日帶....正牌.出街....可能會...做成生意  有10000收入!都吾奇怪!  完全  冇人知架!    4.........  有無人有咁經驗 ?我已家點算好?..............出法身寺搵師父處理!        5...陰牌...禍害!本網有長盡介紹!請師兄一定要抽時間  睇下!    6    陰牌...只會抽乾  你的自身福報  !提早用盡!以后只會  越來越[[[黑]]]     7   ...想增加自身福報?   送你2個字!   善事!    
回復 贊好 反對

樓主有緣份入到來Unite,你自已係本論壇找供陰的壞處,你看多幾個帖你就明當中的問題

另外,樓主你果位朋友,就算現在係越來越順境,都只係未見惡果而已。
最最最重要一點係,人生,好多事係掌握係自已的手上,而非靠外在物件可以改變到
回復 贊好 反對

師兄 你好 吾知你有無睇呢度既版規 呢度係嚴禁提問,提及關於陰法,陰牌,同埋本論壇都吾歡迎人去供陰!賭錢十鋪有八鋪輸,正常丫,邊個話賭錢鋪鋪都會贏?鋪鋪贏個個都做左富翁啦,你玩大富翁都有贏有輸啦!你同你朋友一齊請,咁當初點解你要請陰牌?點解當初吾請正牌?依家點算好?拎去法身寺比師傅,你一定要講清楚咩事比師傅知,吾好諗住掉低走左去,咁樣你仲大獲,吾係講笑!!!
回復 贊好 反對

講到依度,都聽過咁多師兄講,點解都重係個一個 POINT "幫陰靈超度同積福"。請容我多口問句,師兄點解覺得自已載緊就可以算係幫陰靈積褔既一種,你又何德何能覺得自已有能力幫到牌既陰靈,莫非師兄你係高僧大德定係有同高僧大德一樣既修為,如果有又點解要靠牌冒陰靈,定係師兄你前世係高僧大德,如果係就請你睇下星爺套濟公,就算前世係。有好多都要問過前世肯唔肯比你咁做
回復 贊好 反對

有幾點建議師姐,希望幫到你

1. 牌嘅力量取決於師傅修為,一般做陰牌嘅師傅其實好多都係呃人,即係假師傅,既然師傅都可以無修為咁牌點會有用
2. 人有三衰六旺時,有無運睇你福報幾多,所以戴牌唔係萬能,多行善積福先係行好運嘅條件,重要係無咩力量嘅陰牌,咁點樣幫到你呢?
3. 陰牌會影響人嘅思維,唔好嘅時候會容易變得負面,所以拎去寺廟俾師傅,唔好要了,好多真正佛牌有高僧長時間加持,更能幫到你
4. 你同朋友遭遇唔同就係因為你同佢福報唔同,不過佢而家好都可能係短暫的,我依然唔建議師姐供陰

p.s.你頭像隻貓好得意
回復 贊好 反對