新會員登記
搜索
樓主: 貓妖

[魯士] 今晚呢場雨俾我的~~~緣

頭像被屏蔽
返來喇~..........

........................佢有d驚奇咁望住我~
我話我冇惡意~只係想遮一遮佢~因為其實大雨到就算避雨都會濕~
佢話想去XX村(唔公開啦~喵)~我就同佢一齊行(佢有陣香味~嘻)~
行左一陣都係我開口先~我話其實我同佢成日搭同一班車~佢話佢都認得我~
我話其實我想識佢~我覺得佢好靚~我見佢笑左一下~
佢問我係咪落親雨都咁樣識女仔~我話呢次真係第一次~
話咁快差唔多到佢樓下~佢問我點解好似知佢想行去邊咁~
我話其實我有留意佢~最後佢要入閘~
我地講左byebye~佢行左兩三步我叫住佢~我話我可唔可以知道佢個名同埋電話~
佢諗左一下~笑左一笑~講左俾我聽就返左去了~
~~~~~~~~~~~~~~~完~~~~~~~~~~~~~~~~

評分

查看全部評分

{:6_338:}u r very romantic...
{:6_338:}u r very romantic...
ROBB 發表於 13-10-2011 01:28
我也有一個8號風球下的浪漫史~

講黎聽吓先{:6_317:}
頭像被屏蔽
kristie0704 發表於 13-10-2011 01:47
u r very romantic...

我不嬲都咁浪漫架啦~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
ROBB 發表於 13-10-2011 01:28
我也有一個8號風球下的浪漫史~

咁快d講啦~~~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
pang01149 發表於 13-10-2011 01:16
高手...哈哈

都唔係既~哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~
貓妖 發表於 13-10-2011 01:54

貓妖 發表於 13-10-2011 01:54

哦...係咩{:6_316:}