新會員登記
搜索
樓主: tlboyboy

[求教] 派更也,派嬌,派暗!

派橋派暗我2期都帶過,2期都唔錯,我篇愛派暗多,最多人熟悉派橋,資料比較多,派暗資料少所以冇人咁確定有派更也粉,但本人原廟問左供請處義工,佢地話派暗有派更也料,另外佢話派暗由來係坤平係叫派橋,即係爸爸,派暗係佢個仔,如果你地有睇坤平故事或電影就知,自己親身帶上身咩打明顯改善,所以呢,各位師兄參考下我講的野
回復 贊好 反對

明白十分仔細

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

芭蕉仔 發表於 11-5-2016 09:32
我既意思係..出面所謂既二期三期

明白
回復 贊好 反對

tlboyboy 發表於 11-5-2016 10:06
ching,姐係派嬌,派暗雖然有派更也粉,但其實同派更也無關係既??

是的, 因為d 牌的材料含有派更也粉, 所以會有個「派」字行頭, 但開光加持的法門不是 阿贊 Jun 的法門   

回復 贊好 反對

guyguy 發表於 11-5-2016 18:05
派橋派暗我2期都帶過,2期都唔錯,我篇愛派暗多,最多人熟悉派橋,資料比較多,派暗資料少所以冇人咁確定有 ...

兩期一齊帶哂, 咪盡收所長囉
回復 贊好 反對