新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[澤度金] 久違了的澤度金~

joey 發表於 13-11-2011 23:53
我第一個請的"萬立"大模,雖然當時我看中的是call實鐵一期的(因為當時可用的資金不是得多),
正準備創業的我 ...

師兄, 影d相上黎分享吓啦
頭像被屏蔽
真係幫我好多,我做飲食業一間鋪做完不到十日第二間鋪又開工。{:6_327:}
之前有師兄師姐講過話帶jtk初時可能會黑黑..
排走哂d唔好既野先..之後會愈帶愈順..

我唔知有關關連..但今日真係好黑...

今日係帶既第三日...我0係一間大公司既分店做經理仔既
今晚收舖數錢埋數時..發覺short左500幾...唉..要自己貼..
希望當破財檔災..黑氣走哂後..可以順順順..{:6_297:}
極醜惡 發表於 14-11-2011 18:24
真係幫我好多,我做飲食業一間鋪做完不到十日第二間鋪又開工。

真係好勁喎.......
麥麥麥 發表於 15-11-2011 01:57

放心啦!! 只要你誠心祈求,JTK一定會幫你呀!
hook282000 發表於 15-11-2011 02:05
放心啦!! 只要你誠心祈求,JTK一定會幫你呀!

我都相信係咁 {:6_315:}
neac 發表於 14-11-2011 15:47
師兄, 影d相上黎分享吓啦

我冇係裡面影因為怕覺得對祂不敬
我只係單拖去冇咩影相...
希望下次可以影多D
極醜惡 發表於 14-11-2011 18:24
真係幫我好多,我做飲食業一間鋪做完不到十日第二間鋪又開工。

嘩~好勁呀{:6_327:}
麥麥麥 發表於 15-11-2011 01:57

師兄, 對~破財擋災, 之後會更好!
不過~~唔好對號入座, 仍住仍住, 咁樣會感覺愈來愈黑仔!!
相信澤度琴, 好快就會好順架喇{:6_314:}
頭像被屏蔽

我都係,第一次接觸泰國佛牌就是澤度淦,我供請一個月後因緣多了很多。{:6_338:}