新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[澤度金] 久違了的澤度金~

ar_ta 發表於 11-11-2011 11:55
輪到我講下故仔先.....
(1) 話說之前請左個澤度琴, 帶左第二日就眼角膜發炎, 過幾日返工又無拿拿pk滑倒撞瘀 ...
我地都覺得, 人在做, 天在看!!! 心地唔好品格唔好的人, 一定會有應得的懲罰

師妹講得好{:6_327:}
el8840696 發表於 11-11-2011 12:02
師妹講得好

個老女人真係好衰架{:6_300:}
日日返工唔做野, 監察我地之後就打小報告{:6_299:}
老細都係果d女人, 所以成日都話同佢好夾, 同聲同氣.....

所以我地成日都話, 做事無心無愧, 睇佢幾時天收....
哈哈~~等到了{:6_293:}
ar_ta 發表於 11-11-2011 12:07
個老女人真係好衰架
日日返工唔做野, 監察我地之後就打小報告
老細都係果d女人, 所以 ...

師妹唔好動氣住…
要留意,你個牌唔好比咁多同事知道呀!
免得被人做文章…到時屈你落降都似{:6_298:}
不過話時話睇離,反彈谷起咁…
最最緊要眼無事呀!
wi8k8 發表於 11-11-2011 12:13
師妹唔好動氣住…
要留意,你個牌唔好比咁多同事知道呀!
免得被人做文章…到時屈你落降都似
...

師兄, 我只係同事最fd果2,3個同事講咋.....
話晒我果到, 好多christian同事, 所以唔會講的

我隻眼無事喇~
其實又唔係咩好運左, 不過都覺得好多野smooth左, 希望一直的keep住, 謝謝
ar_ta 發表於 11-11-2011 12:19
師兄, 我只係同事最fd果2,3個同事講咋.....
話晒我果到, 好多christian同事, 所以唔會講的

當值時機警!
知你醒目架喇,
小劫檔大災…無事無事…
心平靜就順…
{:6_296:}
wi8k8 發表於 11-11-2011 12:26
當值時機警!
知你醒目架喇,
小劫檔大災…無事無事…

師兄, 希望你都係...
心平靜就是順......{:6_314:}

一切事情皆無常,我地亦應該用無常之心面對。
好的或壞的事情,亦應一笑置之,不要留戀。
種善因,得善果;種惡因,得惡報。
我們應當懷著慈悲之心去願諒對我地唔好既人。
如果有人仇恨我們,我們要為他們流淚,
因為佢同我地結怨結仇
我第一個請的"萬立"大模,雖然當時我看中的是call實鐵一期的(因為當時可用的資金不是得多),
正準備創業的我當時因為一些外在因數而停步不前,就在我請了後的幾天,我成功把我的生意創立成形,
第一個月已有利潤,我馬上飛到泰國南部wat馬哈撻還神,並把call實鐵也回來,現在把萬立和call實鐵一起帶,:lol

wat馬哈撻

wat馬哈撻
joey 發表於 13-11-2011 23:53
我第一個請的"萬立"大模,雖然當時我看中的是call實鐵一期的(因為當時可用的資金不是得多),
正準備創業的我 ...

澤渡金真係好多靈驗事績!

師兄咁誠心~~
天神一定幫助你