新會員登記
搜索
樓主: 阿樹TEI

有關本人被指控為老千 呃版友20萬澄清

咁我本人可以在此做證嘅, 同阿樹版主請牌並無二十幾萬咁多

至於係咪呃 e 個問題, 如果對佛牌接觸久了的牌友就會知道, 佛牌並無一「公開合理」的價格的, 只要透過中間人去請牌, 無論是舖頭, Unite平台, Unite的師兄/師姐, facebook平台的群組/個人, 法科師傳, 風水佬相命師(我識得一位人兄是透過一個風水佬請牌的)............你都要預咗要俾人賺錢, 正如壇主有篇介紹佛牌的文章所說, 你如果吾想俾人食價賺差價的, 咪自己親身去泰國請囉

所以, 如果你請到的佛牌並非是假的, 而個中間人又沒有說假話, 用錯誤的資料來欺騙你, 亦沒有用種種手段要脅你, 使你相信付出的「高位」供金是合理的, 令你一定要請這佛牌 那樣, 好難話個中間人呃你, 而只可以說他/她開的價比較高, 如果你熟悉行情的話, 你可以不同他/她請牌; 但如果你是新手, 用較貴的價錢同他/她請了牌的話, 亦無需太過勞氣動怒話別人呃你, 老土d 講句, 當交學費囉

咁你可能會問, 阿樹版主賣牌開的價是否很高呢 我只能說, 就我個人有限的經驗來看, 全世界賣牌最貴的是牌舖, 其次是大部份 facebook的群組/個人, 至於另外一些獨立單位賣牌的師兄/師姐,  有些聖物開的價會偏高, 有時郤會非當合理, 合理到接近出廟價 個中原因,只要稍為對資本主義的自由市場經濟模式有概念的人,自然會心領神會

因此, 我本人可以說, 阿樹版主並沒有呃我嘅

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 2-5-2016 12:29
咁我本人可以在此做證嘅, 同阿樹版主請牌並無二十幾萬咁多  

至於係咪呃 e 個問題, 如果對佛牌 ...

你快D比我呃20萬啦
回復 贊好 反對

嫉妒别人,就努力让自己成为自己嫉妒的那个人一样的人。我也羡慕权师兄有车有楼有花园啊,好想成为也拥有这些的人呀。努力啦。明天要好好工作
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 2-5-2016 14:33
你快D比我呃20萬啦

乃快d 俾番20萬禾就真呀
回復 贊好 反對

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
好呀 比夠100
回復 贊好 反對

勁呀勁呀勁勁勁勁呀勁
回復 贊好 反對

支持樹師兄,100%信你!
回復 贊好 反對

公道自在人心
回復 贊好 反對

如果佢嫉妒別人好明白,咪買下期六合彩或買馬

登錄/註冊後可看大圖
,咁夠公評啦,不過賭博的野都係唔好落

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
,落地獄,希望佢唔會為錢遮蔽自己個心,誠心道歉咪免生事段,咪大家歡喜,又要威威又要唔浦頭出黎,想點ja,肯定做隻財龜。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

搞咁野出黎條友好人有限,樹兄!支持!
回復 贊好 反對