新會員登記
搜索
樓主: vespawai

[討論] 今日同大家傾下啦胡有幾勁

el8840696 發表於 11-10-2011 17:30
錯就要認,
最怕D人唔認之餘仲要賴人

唉…多的事{:6_321:}
vespawai 發表於 11-10-2011 17:22
真係無聽過,我只知我老細叫黑面神

你老細應該唔會黑你面咯wo~haha~
vespawai 發表於 11-10-2011 17:22
真係無聽過,我只知我老細叫黑面神

你女人都係其中一名黑面神{:6_335:}
師兄可否介紹下有什麼廟,哪位龍婆做的拉胡是十分出名的呢,謝謝
頭像被屏蔽
lams04 發表於 11-10-2011 18:51
師兄可否介紹下有什麼廟,哪位龍婆做的拉胡是十分出名的呢,謝謝

屈史實燙, 亞贊力鄺.
平時大家會唸什麼經?日經?晚經?心經?定其他?
事發係大約九年前,我的前公司有個經理成日針對我,仲成日話我,個個同我同期入來做的都升職,係唯獨我一個比佢攃住冇得升.....
我都算好好耐性,足足忍左佢成年,最後我仲諗住離開間公司.....
後來我另一個同事同我講拉胡可以食小人,我諗一諗......澤度金下面都有一個拉胡喎!! 唔知求佢得唔得呢~~~{:6_304:}
心諗,即管試下啦........同拉胡傾左陣,心情好似好左D.......希望佢可以幫到我啦!!!
點知過左一個星期左右,老闆叫左經理入房,過了良久.......經理喊住咁出來,仲執晒野咁走左去,我地都唔知發生咩事~
後來先由另一個經理口中得知,佢比老闆即事解僱.....
呢件事情亦令我更加相信神佛既存在!!

評分

查看全部評分

lams04 發表於 11-10-2011 18:51

仲有龍婆nur,龍婆耐(拉胡王)同佢兩位徒弟龍婆絕同龍婆put,既拉胡都數一數二架
lwh2011 發表於 11-10-2011 19:23
平時大家會唸什麼經?日經?晚經?心經?定其他?

可諗可唔諗,你信佢好過狂諗