新會員登記
搜索
樓主: vespawai

[討論] 今日同大家傾下啦胡有幾勁

講多小小啦
羅拉 發表於 11-10-2011 16:44
吊到個經理屎忽開花.

小...菊...花...{:6_324:}
其實拉胡仲有一個好大既助力,就係轉運{:6_327:}

我住個區個經理一向唔鐘意一個PT司機(基本上好多住客都唔鐘意)
有日我同經理同一班車,落車後就係管理處門口講番我住個單位D野.
之後佢打電話番村巴既公司話我投訴PT司機.個日我仲同經理講唔好投訴勧司機啦,唔好攪到人工都冇得做.

同日個經理比另一個女住客吊緊.聽聞個女住客吊得佢幾勁{:6_327:}

當然大家都可以話咁岩,不過我唔需要出口就有人幫我出啖氣我已經好滿足{:6_327:}

評分

查看全部評分

lams04 發表於 11-10-2011 16:45
小...菊...花...

話之佢比人炸開{:6_340:}
佢真係好X黑人憎,成日屈住客.
啦壺係咪有個別名叫黑神
之前佢個拍擋工作上問題攪到好煩,一向態度唔好.

之後我同拉壺講叫佢拍擋D態度好D,自己做錯事又唔肯認,到依家起碼態度好過之前.

el8840696 發表於 11-10-2011 16:59
啦壺係咪有個別名叫黑神

真係無聽過,我只知我老細叫黑面神{:6_318:}
有時樣樣欠順,咩都有阻滯,就係拉胡出動既時候啦!{:6_298:}
羅拉 發表於 11-10-2011 17:00
之前佢個拍擋工作上問題攪到好煩,一向態度唔好.

之後我同拉壺講叫佢拍擋D態度好D,自己做錯事又唔肯認,到 ...

錯就要認,
最怕D人唔認之餘仲要賴人