新會員登記
搜索
樓主: Lam_1223

[出讓] 龍婆沙礦2538年第二期坤平

Lam_1223 發表於 5-4-2016 10:59
OIC~ 不好意思~圖我是在上網搵的~

現補回牌有在手的圖~謝謝
是但喺網上搵張圖就出貼賣?你個人都幾求其喎,如果有人同你請咗塊牌,咁咪貨不對辨!

回復 贊好 反對

請PM
回復 贊好 反對

我先關帖 你另開一新帖 上傳真圖
如果下次再發現 你古古惑惑既行為 我會永遠終止你使用交易區既權利
回復 贊好 反對

hook282000 發表於 5-4-2016 11:15
是但喺網上搵張圖就出貼賣?你個人都幾求其喎,如果有人同你請咗塊牌,咁咪貨不對辨!

你自己都放假牌啦 咪以為我唔知

係呀 我係用網圖 但起碼我個個牌都係真跟卡放呀

你呢d一時唔偷雞做保長? 真叻仔

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

Lam_1223 發表於 5-4-2016 12:29

請提供相關資訊
回復 贊好 反對

你呢啲坤平由搵牌,出卡到包殼都係經我手做的,你個賣家我識咗佢幾年,一直都有同我攞牌,你可以問下佢識唔識我,再者依家係話你偷圖,你就毀謗我賣假牌,離題去到銀河系,不過普遍嚟講賊都係有咁既反應,轉移視線令自己的罪感覺輕一點,但搵食都要醒少少呀,唔係一味靠作大就可以呀,小朋友!
回復 贊好 反對

依家你就賣緊我出比人既牌,但你又話我賣假牌,咁你賣緊真牌定假牌?
回復 贊好 反對

樓主既指控好似有d唔公道喎,補左相解決左件事咪ok囉,題外話:pm pls
回復 贊好 反對

嘩...師兄..你出牌都真係幾求其WO..材料.寺廟.開光師父.咩都無..就放出黎~反正你都係上網偷人圖.就搵埋資料啦..放牌都要知來源..唔知就問下人,唔係好易咁比人笑..你話權兄都出假牌.可唔可以話比我知佢邊件係假..假係邊?..係唔係就係你依件權兄所出既2538係假牌?? 大家都係賣牌..做多小小功課..依到唔係FACEBOOK..唔係有張相就釣到魚嫁...

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

hook282000 發表於 5-4-2016 14:20
依家你就賣緊我出比人既牌,但你又話我賣假牌,咁你賣緊真牌定假牌?

可能係你手上係假..到左佢手變真
回復 贊好 反對