新會員登記
搜索
樓主: Haha321

[組合] U網清靜了 熱鬧一次好嗎?

實不相瞞。先講正面野。

登錄/註冊後可看大圖
撞左2次車 全部人冇事。

登錄/註冊後可看大圖
仆在單程行車線馬路上訓係地下 冇事

登錄/註冊後可看大圖
企係高櫈 失平衡 最後單一邊櫈腳支撐我成個人 再跳落地冇事      

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
反面野  買左$100 六合彩中左$400幾 扣左成平其他全數捐哂去無國界 兩日後玩馬仔 回哂捐出去既錢。  感謝師傅們。   
回復 贊好 反對

好正

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
感覺上崇笛放返係中間會好d

登錄/註冊後可看大圖
當然你戴得舒服最緊要

登錄/註冊後可看大圖

我戴緊2506屈沙白崇笛+2537龍婆了熟仔

登錄/註冊後可看大圖
感覺良好
回復 贊好 反對

我一直尋找到一條適合自己佛牌鏈
可惜仲未有0 0
回復 贊好 反對

芭蕉仔 發表於 3-4-2016 00:26
好正感覺上崇笛放返係中間會好d當然你戴得舒服最緊要

我戴緊2506屈沙白崇笛+2537龍婆了熟仔感覺良好

多謝師兄分享。又幾靚wo 呢個組合 。帶耐左d珠難打理? 師兄
回復 贊好 反對

BKA 發表於 3-4-2016 01:58
可惜仲未有0 0

師兄 分享下

登錄/註冊後可看大圖
。  我地幫你諗諗佢
回復 贊好 反對

BKA 發表於 3-4-2016 01:58
可惜仲未有0 0

乜鏈野話??
回復 贊好 反對

Haha321 發表於 3-4-2016 02:00
多謝師兄分享。又幾靚wo 呢個組合 。帶耐左d珠難打理? 師兄

戴左無耐咋..1個都好似未有haha 條鏈都新戴左個零月左右 暫時都覺得無問題 買果陣好似話係牛骨
回復 贊好 反對

芭蕉仔 發表於 3-4-2016 02:11
戴左無耐咋..1個都好似未有haha 條鏈都新戴左個零月左右 暫時都覺得無問題 買果陣好似話係牛骨 ...

最緊要唔大汗。  想當年我帶 泰國織蠟繩 帶到繩與繩之間全部老泥 哈哈 好似黑頭。最後洗出一盤又一盤污水。 怪就怪我冇打理 太遲了

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

師兄 我瑋直留意左你好耐 ,對你都有少少意思 我記得我第一次留意你…我就硬硬地。

登錄/註冊後可看大圖

師兄 我荷包乾"硬"化 可唔可以方享D聖物黎欣賞止止渴

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Haha321 發表於 3-4-2016 02:15
最緊要唔大汗。  想當年我帶 泰國織蠟繩 帶到繩與繩之間全部老泥 哈哈 好似黑頭。最後洗出一盤又一盤污水 ...

我戴吾到蠟繩 好粗同個活動範圍好細
我知道我一定戴吾慣
回復 贊好 反對