新會員登記
搜索
樓主: thy1021

[求教] 有沒有對泰國曼谷有了解的師兄師姐..感激

你想去邊幾間? 自己有冇諗住去搵咩龍婆?
頭像被屏蔽
todejavu 發表於 15-2-2016 15:06
包車啦,千幾銖一日,帶你四圍去

千幾銖一日?有冇甘平呀
Dry1368 發表於 15-2-2016 16:57
你想去邊幾間? 自己有冇諗住去搵咩龍婆?

我無丫 隨緣^^

師兄有沒有好介紹 可以讓我一去 謝謝
我都好想去一去泰國

咁而家又真係唔知,之前我去D的士司機就撩我包佢車,都係1500~1800銖,如果上淘寶搵曼谷包車就幾百人仔一日,有D仲係中文司機,圍返都係大概2千幾銖,所以我估去到當地截架的士講下價可能2千內有機會。

3月去...仲有時間!不如  爬多D文先!  睇下  自已有冇心水先!  另外  幾多人去?  預多少時間?  有冇預坐幾耐車?  想拜神?想觀光?想請牌? 新?舊?   自已帶?想賣牌?想見師父?想加持? 想轉運? 想捐款?    想.......!  ..有太多問題!太多變化!
mingwong814 發表於 15-2-2016 14:48
曼谷坐TAXI去WAT BANG PHRA 大約個零中 一程500THB到,最好同司機講來回兩程,因為WAT BANG PHRA係好難有的士 ...

一程500THB到   講真!系你得 架炸
gmg168888 發表於 15-2-2016 21:46
一程500THB到   講真!系你得 架炸

點解咁講啊師兄 去係算一程喎,來回係兩程
mingwong814 發表於 15-2-2016 21:52
點解咁講啊師兄 去係算一程喎,來回係兩程

哈哈哈哈哈!哥哥仔!  你有位  好朋友  幫你叫車!至有呢個價 炸!  我地一定吾得囉
gmg168888 發表於 15-2-2016 21:59
哈哈哈哈哈!哥哥仔!  你有位  好朋友  幫你叫車!至有呢個價 炸!  我地一 ...

師兄你點會吾得啊