新會員登記
搜索
查看: 4199|回復: 46

痛苦+迷茫...求指教

各位師兄師姐,小妹呢排心情十分低落,因此在此發表新帖,如果有任何得罪地方,還望指教。

小妹曾於一年半前墮胎,原因唔想再提,後果有幾嚴重亦知。

自從發現有左之後,一直去到今時今日,我一直好想見到我個小朋友,佢冇出現過我眼前及夢中,

我好想知道佢而家喺邊,過成點,同咩人/鬼一齊......等等

直到喺呢度(相信係上天注定我要黎呢度),我先知原來有法師會鎖嬰靈入陰牌,令到佢地痛苦不堪

http://www.unitehk.com/forum.php ... 23&fromuid=9995

"降頭師會先找一些橫死或特定時間死亡的亡靈而且需要死狀恐怖
之後用咒語 令亡靈極度痛苦 他們逃入像/牌身避難
再用陰法把部份魂頭鎖住 強迫他們學習鬼通
在整個制作過程完成後 把獨有的經咒交比供奉者
降頭師會教供奉者多供咒 亡靈就越開心 越開心就越聽話
實際上該咒是打靈咒 目的是令靈童痛苦難擋 幫供奉者完成要求"
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18796&fromuid=9995

小妹深知自己罪孽深重,現在一心只想求教各師兄師姐知唔知邊間寺廟或邊位師傅(香港甚至海外也好)可以為嬰靈超渡,通靈(我想知道佢過成點,我想道歉,我想見佢),以及俾方法我去贖罪

感激萬分!!!!!!!

師姐!...放下迷茫....可以去....法身寺....搵師父  傾下!     千萬吾好去 相信...D  坊間  街鋪...牌店...介紹D  19  亞贊 做D 乜春  超渡嬰靈法事!

評分

查看全部評分

gmg168888 發表於 3-2-2016 01:22
師姐!...放下迷茫....可以去....法身寺....搵師父  傾下!     千萬吾好去 相信...D  坊間  街 ...

多謝你丫師兄...呢件事我一直逃避,一直說服自己寶貝係去左天堂,在耶穌身邊,當幸福小天使...

因為小妹一直都係讀基督教/天主教學校,始終接觸呢個宗教十幾年,從其宗教角度,深信不用做什麼,寶寶已經平安幸福

但一見到呢兩個帖嘅野,我就知道我要盡全責保護佢(不論佢咩形態,喺邊度)

我絕對唔能夠接受佢俾壞人利用

佢係無辜,要受苦痛嘅係我唔係佢

一直逃避....吾糸辦法.....去面對吧!.....緣份帶你...上本網    命有安排

如果你想同師傅溝通到既話就上去法身寺,果到d師傅都略懂廣東話溝通無問題,果邊逢星期三-四晚都會上晚課同有打坐班,師姐不如搵日得閒方便上去試下打坐令個心靜低一陣,完左之後自己搵師傅傾下計。先吾好講佢幫吾幫到bb先,至起碼佢會令你安心甘舒舒服服同佢傾計!加油呀師姐

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分

師姐不要想太多了,可能已經 投胎也不定呢, 過去的事由它過去, 做人要面向將來

登錄/註冊後可看大圖

芭蕉仔 發表於 3-2-2016 02:00
如果你想同師傅溝通到既話就上去法身寺,果到d師傅都略懂廣東話溝通無問題,果邊逢星期三-四晚都會上晚課 ...

師兄所講嘅係香港國際法身寺嗎?因為我怕去到泰國果邊嘅法身寺真係怕溝通唔到...小妹及身邊嘅朋友都冇人識泰文,而呢件事我只講過俾幾個朋友聽.....
gmg168888 發表於 3-2-2016 01:56
一直逃避....吾糸辦法.....去面對吧!.....緣份帶你...上本網    命有安排 ...

我會盡我能力正面面對,補償,贖罪
smdaniel 發表於 3-2-2016 02:53
師姐不要想太多了,可能已經 投胎也不定呢, 過去的事由它過去, 做人要面向將來
...

希望承師兄貴言,寶貝已經投胎。希望佢去到真正俾到佢幸福快樂嘅家庭
師姐!提醒你多句!.....千萬吾好去 相信...D  坊間  街鋪...牌店...介紹D  19  亞贊 做D 乜春  超渡嬰靈法事!               http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=46312          參考下