新會員登記
搜索
查看: 24649|回復: 175

[爆料] 汶仁兄講得岩 我是信佛不識佛的人

火... [複製鏈接]

昨天收到汶仁兄既微信,我就係到解答一下啦
內容大致上係講個祟迪呀 , "被" 發言為保板主之位呀 , 曾經幫我捐棺(無論順唔順路)都立即幫我搞而家咁對佢 , 知道邊個係朋友邊個唔係之類啦

汶仁兄 , Unite又唔似邪惡台 ,Unite又唔洗交保護費,又唔會刪貼, 唔會好似你所講要出聲先保得住個位既,更何況我既係慈拍區板主,
你估慈拍區板主出牌可以出高十倍咩,
千祈唔好拎個邊個套邪惡野套落黎Unite。

的確好感謝你曾經幫我捐棺,呢到再一次感謝你,不過原來一切都係交易
但經過呢件事,我終於知道咩叫人面獸心,
估唔到你係一個大力宣傳正心拜陰既人 ,
不要再貓哭老鼠假慈悲啦
大家以後要小心,搵人代捐錢,無論對方做錯咩野,都唔可以話佢
所以咁既人真係要劃清界線啦

P.S.亞特蘭 正如汶仁兄所說 , 我曾經幫過你捐錢同買麥當奴 , 無論以後我賣陰供陰正心供陰或者做錯任何事都好,你都唔可以話我 清楚未?

無錯 我的確正如你想講係一個信佛不識佛既人,但總好過成為汶仁兄一個佛口蛇心既人,
如果你個套批評方式正心拜陰係真正既佛教,嘩呢個世界會變成點,我就無你咁大「慈悲心」,
相信汶仁兄五戒必定守得好好,無理由最基本既都無持

五戒
1.不殺
2.不偷
3.不邪淫
4.不妄語
5.不喝酒

大家有汶仁兄既面書微信就知道佢幾咁正心

其實你講到我地點點點,你自己做緊既野咪就係你口中所講,願你早日回願是岸啦

我地就好和平既,人不犯我,我不犯人,絕對唔會好似d屎忽鬼周圍搞事
Unite有陰牌既規則,當然唔代表你要接受,但陰人陰牌就請你離開

各位會員,邊個係人邊個係鬼你地自己決定

汶仁兄正心供陰
九尾狐大仙 龙普年和 kuba krissna 蝶王和其它高僧联合开光 http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16470

第三步曲: 致佛牌界老鼠 邪惡台超版
第四步曲: 亞特蘭提斯是陰人
前傳一   : 打擊以汶仁為首的偽正義集團
前傳二   : 老鼠教教主 汶仁 創教真相
第五步曲:
何為陰牌!?
第六步曲:
第七步曲:
第八步曲:

評分

查看全部評分

哦,唔怪得佢話咁多unite user過佢到啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

人只要無恥,就天下無敵

邊個係暴君,土匪,鍵盤戰士呢?
留名追故!
汶仔真係唔生性
whats going on
連甘善良吹得既呀樹都辣得著

登錄/註冊後可看大圖
呢鋪真係佛祖都救你吾到
留名再追故,買定花心
頭像被屏蔽
回頭是岸
唉....都係個句:立立亂
留意下先