新會員登記
搜索
樓主: danielchung

[公告] 亞特蘭提斯是陰人

火... [複製鏈接]

邪教咪為咗自身利益扭曲正教嘅教義,再而評擊正信,繼而合理化佢啲邪說
LarryNg@FB 發表於 16-1-2016 00:46
當我睇到....
(汶仁: ......因為每次他想用暴力解決我......)  再加上四眼哥哥張大頭相

佢口中嘅暴力

登錄/註冊後可看大圖

已經有師兄講汶仁都會喺佢個唔駛錢fb群ban人啦,自己用暴力,又唔自我譴責吓?同埋,unite係正信論壇,有違原則就ban係理所當然
頭像被屏蔽
睇睇先睇睇先
頭像被屏蔽
揾條女λ黎拉客比人ban咗,賣陰牌又唔認

登錄/註冊後可看大圖

國有國法,家有家規

unite版規講明:唔可以搞/買賣/討論/分享陰物陰牌,唔淮討論/分享白衣阿贊,人地一開始就講到明,你要搞陰/要分享白衣阿贊/討論你果d陰牌/供陰理論,咪去第二道賣/分享/討論囉,走黎unite做乜唧!

擺明道不同不相為謀! 又要過黎unite釣魚,俾人ban咗又發爛渣
國有國法,家有家規

unite版規講明:唔可以搞/買賣/討論/分享陰物陰牌,唔淮討論/分享白衣阿贊,人地一開始就講到明,你要搞陰/要分享白衣阿贊/討論你果d陰牌/供陰理論,咪去第二道賣/分享/討論囉,走黎unite做乜唧!

擺明道不同不相為謀! 又要過黎unite釣魚,俾人ban咗又發爛渣
IsaacKaneko@FB 發表於 16-1-2016 00:50
賣陰就走去信和賣啦,講埋d歪理

佢口中學佛,唉,佢都唔知跟邊個白衣阿贊學喇,真心怕佢口中學佛,心中學魔,好希望佢勇敢面對自己嘅問題,從速返回正信佛教
看看發生什麼事?
睇下又發生咩事??
汶仁兄 , 擁護正法供陰既人 , 我就會劃清界線 ,
都係個句 , 國有國法家有家規 , 因為自己犯錯後被踢走 , 之後更大力批評別人, 更聲稱別人係暴君修魔, 咁請問你自己係修緊咩呢?

UNITE BAN既人唔少 , 當然都係犯規先會BAN , 點解個D無比人你口中所謂既封殺?

好多修行很好既居士 , 法師都不會與邪人同行 , 何解? 佢地無慈悲心?無地修行唔好?佢地怕事? (自己參考海濤法師所說)

唔係有人應同你既講法 , 你就係正確同埋請問你有咩資格去分析咩係"正"法咩係"陰"法?

何謂正法當然可以從佛經 , 師父好容易就知道, 咁陰法呢? 你修過陰法?你了解過嗎? 定係只係上網既資料自己整合埋一齊就當係真?

萬事有因有果 , 今日你比人所謂既"網上欺凌" 有因嗎?  

你都能夠話別人修魔 , 相信你都係一位好好既修行者 , 原來你都係以呢個方法去對待  失敬失敬

你係到嘈嘈嘈究竟係為左自己D人比人BAN左而嘈? 定係真係想人認識真正既佛法? 定係其他嗎?
我當然希望係後者啦 , 如果唔係以佛法之名去做一D自私既野 , 佛口蛇心呢家野就真係.....因果好公平既 到時你咪知囉