新會員登記
搜索
查看: 28365|回復: 340

[爆料] 致佛牌界老鼠 邪惡台超版

火... [複製鏈接]

剛有人同我地講,有人對UNITE 指責,大概話龍婆靚變質一段日子,咁UNITE 就不以為然,之後又語重心長咁叫人引陰人返正軌,又指責UNITE用唔同標準去度人,結論係UNITE 壇主係陰人,呢類陰人比陰牌更可怕喎,大概係咁既意思啦,文章就講到東一忽,西一忽,無咩核心,已經好努力去解讀。

事緣有位係UNITE已比人BAN既人,但對UNITE不離不棄,不單好留意我地,仲千方百計想引我地注意,可能比UNITE捨棄係佢人生既遺憾啦,咁之後整篇九唔搭八既野出黎自HIGH之餘,又吸引下我地啦,好,咁我暫代UNITE回下你。

第一,佢係咪以為今日仲係2015年4月?壇主就係呢段日子出POST討論龍婆靚變質,但今日已經係2016年1月,即係點呀?智商 DISABLE? 定係坐錯時光機呢?咁肯定想我地理下你喇,話自己4-5年前已經研究到,繼續吹啦,又坐錯時光機?係就你篇野打鑼打鼓咁一早出左黎啦

第二,正常人智慧係可尋跡象線索追蹤來源,而且時代進步,資訊發達,唔通你認為我地唔知邊個係你D腳?規規矩矩咪唔爆你囉,你D腳做咩,你心裡有數,唔好係人地個場犯規比人BAN就發爛渣,對我地作無謂既評擊,出面搵唔到食要用呢個方法返黎?定真係對我地不離不棄呀?

講佛法?又話要同拜陰者做朋友?睇嚟你連正同陰都未識分,學掂你啲正法先啦,佛陀都要用神通知道個眾生因緣成熟可導先去教化佢,你?你係邊個呀?以你嘅能力可以導到正在供陰嘅眾生?顧掂你自己先啦,還是,閣下係佛陀所講嘅披住袈裟既魔呢?

話自己放低工作去教導人正法,得人信任?你憑咩?你教導人?收多個客咋,好嘔心,叫你d腳賣少d陰野已經功德無量啦,套用一句,人陰比陰牌更可怕,人陰咪就係你呢d小人,做d野唔可以係陽光下進行囉

要講到自己咁正義,咁正法,咁大圈子,又唔見你出錢出力搞自己個論壇?好易架咋,但唔係個個人做到,評擊人都好易,齋吹者,生安白造,可以話人傻,話人可憐蟲,但自己又做唔到,就算比埋個domain 你,又如何?咪一個死場,人地做左你就評擊人,咁究竟邊個傻?邊個係可憐蟲?邊個小圈子?邊個活係自己世界?

不過,我都要多謝你,係你令到我地更加確認邊 D 係你 D 人!見到佢地留言令到我都諗諗UNITE有咩野問題呢?點解 D 人係UNITE咁活躍但又會用 D 咁既字眼係你個POST到留言呢?就好似香港 D 師奶咁,又要鬧 CCTVB 又要一起身就開住佢,仲要唔訓都唔熄電視,唔通真係愛之愈深責之愈切?果 D師奶鬧CCTVB又真係佢既問題丫,但果幾個 UNITE 擁躉一係表達唔到又咩野不滿,一係話UNITE好BAN佢,一係又話UNITE管理不善,真係莫名其妙!!!各位UNITE 擁躉師兄,入得黎 UNITE 都知UNITE宗旨係咩野啦,岩咪留,唔岩咪走囉,做左有違UNITE宗旨既事情比人BAN就話人傻得可愛,我宜家就話你可愛喇,你試下除左條褲行旺角銅鑼灣比唔比人拉?除非你話自己傻啦XD壇主拎支槍指住你地要出拍賣帖?佢用你全家威脅你要回POST?點解你地要咁犯賤黎呢個你口中咁不知所謂既論壇?比人BAN左又咁犯賤返黎(包括出文章果個呀)?定係你想要既野只有UNITE比到你地呀?出文章果個人咁厲害,又咁大圈子,佢比唔到你地咩?自己撫心自問啦

做好事唔洗宣傳既,下下都貼晒相sell自己有幾正信,有幾為人,好心你啦 唔好咁老土啦,幾十歲人,洗唔洗係你本學生手冊吸個白兔仔呀。你搞掂你自己個群先啦,自己條女都管唔掂學人賣陰野,仲話救度眾生,搵鬼信呀你。講一套做又一套,先係真小人。

講多句,請有心人請將呢個公開既小圈子信息轉送比活係封閉既大圈子世界既果個人到,叫佢用佢UNITE ID login 入嚟回應吓啦,唔該,加多句,超版好易做架咋,唔駛比成皮野,d錢拎去做善事好過。

最後,既然你咁關心unite同壇主,請你直接用你個舊Account登入嚟發表偉論,密碼無改到,唔洗係人背後唱呢樣唱個樣既,唔通生意淡薄到要搞人?

評分

查看全部評分

看下發生咩事~~
邊個咁低B?
留名睇咩事
又攪事咁無聊

登錄/註冊後可看大圖
睇下咩事先
唔明發生咩事
頭像被屏蔽
睇下咩無聊人先得

登錄/註冊後可看大圖