新會員登記
搜索
樓主: kitlaw1

點解e塊由龍婆出嘅坤平睇上去好邪?

其實第一眼望落去都已經知係吾對路,正牌係吾會有呢d法相

無請到,見到個樣邪米問吓先
TC888 發表於 9-1-2016 12:34
樓主,你都感覺有問題?都要恭請返來?有俘虜頭法相點睇都係覺得邪啊,恭請任何牌都好,最緊要睇法相先,然 ...

無請到,多謝師兄指教,順便問,有動物骨得唔得?
師兄,淨係龍婆靚三個字都夠你放棄呢塊牌啦,就算正牌都係垃圾來的,更何況這牌法相唔三唔四

無論咩牌都好,用成塊骨做牌一定有問題,請研究一下龍婆沙礦,龍婆公,龍普添等出名高僧的牌吧

仲有一點,唔係龍婆出嘅牌一定好,請咩牌之前都要做多D功課先好

評分

查看全部評分

kitlaw1 發表於 10-1-2016 00:49
無請到,見到個樣邪米問吓先

基本上 龍婆靚現在出的法物都不用考慮的了
kitlaw1 發表於 10-1-2016 00:52
無請到,多謝師兄指教,順便問,有動物骨得唔得?

並非但凡有骨(陰料)的牌就是陰料的,要看製作者和開光加持的法門而定
坤平抱女 較偏向異性緣
龍婆靚
自從樓主講的這期坤平後,他的聖物我已完全放棄,不敢請,也不建議/推薦人請。

另外,樓主師兄要留神,唔係話龍婆就同出正法聖物,掛上等號。
係有一此龍婆係會出陰法的聖物的。
最後,就算已經唔係龍婆的白衣AJ 係香港都仍然會有好多牌商,以龍婆___ 來稱呼。
當中或多或少都希望掛羊頭賣X肉。