新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[分享] 在 Unite 的第一次就遇上不幸 ><

luiho 發表於 6-1-2016 22:35
既然對尊牌有懷疑....不如用係有意義既地方(慈善拍賣或unite經費)功德無量呀~牛施主 ...

如果再試出 U咭都吾得, 答應咗送俾一位師兄了
亞特蘭提斯 發表於 6-1-2016 22:44
假牌唔可以慈善拍賣或Unite經費的
都係5舊水讓比我研究最實際

嘻嘻 亞大, 我答應送個位師兄你認識的, 到時你問佢攞來研究研究就可以了
TC888 發表於 6-1-2016 22:57
可能牛佬見藥師佛會保健作用,預防機器會壞呢!健康無價寶。

U are correct
luiho 發表於 6-1-2016 23:06
拍勁咁耐以黎請左一尊,同現任版主樹請

暫時同 阿贊樹請嘅牌, check 過全部都係真品
Smile 發表於 6-1-2016 23:52
既然是not sure也就是說不一定是假囉,只是無法100%確認為真,若確認是假應該直接講fake
不過我也認同不 ...

師兄說得對 不過如果係好貴的舊牌, 就算再信得過的牌商我都要佢提供我信得過的認證, 不論係沙馬公, G / U咭 如果塊牌供金超過十萬, 無二張以上嘅認證就算有錢都未必會請
LarryNg@FB 發表於 7-1-2016 07:00
我諗牛兄最介意不在於此牌能否出到真佛卡,,而是在於個位有點神通師兄feel 完此牌后,,所得出評論
...

啊, Larry兄厲害, 俾你睇穿咗我的心思 不過現在我見有咁多師兄對此牌有興趣, 就按個位牌商的建議, 試下出 U咭 la
小小牛 發表於 7-1-2016 10:08
嘻嘻 亞大, 我答應送個位師兄你認識的, 到時你問佢攞來研究研究就可以了
...

牛兄,是否送比 (kalxxx)師兄,因為嗰位C兄識法科.再唔係就係大家認識(阿贊x)

老實講 我睇完你講神通試牌 我笑左5分鐘 多謝你帶比我歡樂
亞特蘭提斯 發表於 7-1-2016 12:34
老實講 我睇完你講神通試牌 我笑左5分鐘 多謝你帶比我歡樂

我明了,佛牌教的故事
牛兄應該要同個師兄講,"梗係啦, 我好耐都冇加持過架啦"
小小牛 發表於 7-1-2016 10:20
師兄說得對  不過如果係好貴的舊牌, 就算再信得過的牌商我都要佢提供我信得過的認證, 不論係沙 ...

如果有3間協會。幾張比賽證書呢