新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[分享] 在 Unite 的第一次就遇上不幸 ><

咁咪岩囉 你話件牌流呀Ma 個殼當你1200泰珠 我都係當收番個殼番嚟研究ja 好過你血本無歸吧 考慮一下啦
小小牛 發表於 6-1-2016 10:03
是的, 所以我都只是同大家分享下而已

你放心啦 你讓件牌比我 我唔會delete個post既 我堅有興趣
既然係 UNITE 遇上不幸就拿拿聲將個不幸比返 UNITE 始作俑者啦
不知道该说什么,现在连d卡都不能相信了
咁呢類假牌係米應該唔好戴 ? .... 怕有不良影響   
李布衣 發表於 6-1-2016 11:02
不知道该说什么,现在连d卡都不能相信了

唔信卡 難度會選擇相信你們那些新手賣家?

評分

查看全部評分

帶佛牌為求心安理得,真假效力基於本身福報,下次請牌小心

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 6-1-2016 11:36
唔信卡 難度會選擇相信你們那些新手賣家?

还是信卡好,牌商不可靠。
對於你嘅遭遇小弟深感同情,前版主Txxx其實好出名,出名坤人,到現時喺FB都依然有唔少人慘遭毒手,只能講各人嘅因不同,所以果都唔同
李布衣 發表於 6-1-2016 11:50
还是信卡好,牌商不可靠。

吓 你一時說卡不能信 一時說信卡好
你都好矛盾 做人有D立場好
卡唔可以百份百盡信 唔通幾千元請件牌番來 你話真就真? 泰國都唔咁多爭議 何況毛都不如的新手牌佬?