新會員登記
搜索
查看: 1126|回復: 7

新手請彿牌

新手請彿牌同做一d超度發事,請問各位師兄師姐有邊間店信譽好推介下?
萬分感激

評分

查看全部評分

新手請彿牌?...想請什麼佛牌呢?....可以系本網睇下.........而....做d超渡發事?  做什麼超渡發事呢?   點解要做呢?
揾鋪做法事?首先法事唔係間鋪做,主要都係睇佢哋請咩師父。所以好難講邊間好,仲有真係要小心喎,可以係天價,無得估。至於請牌,最好喺度爬吓文,睇吓咩牌適合自己,甚至喺呢度請都得。
請牌會答你呢度請,出面既牌正陰假混雜,食水深之餘真假任佢講。呢度咁講話陰牌假牌一件都冇,正牌你少一項資料都唔俾你放。

超渡法事…我諗你應該可以去太和/大棠寺問下…掛
咩超渡法事 超渡嬰靈果d?

請牌-你可以在佛牌供請區睇吓有冇合眼緣的,呢度請比起喺鋪請平好多~ 或去慈拍區睇睇都得,又可以請牌又可以做善事,一舉兩得~

法事-不建議你去舖頭做法事,實開天殺價的!建議你可以自己去太和寺直接找龍婆幫手~
tim1207 發表於 26-12-2015 20:57
揾鋪做法事?首先法事唔係間鋪做,主要都係睇佢哋請咩師父。所以好難講邊間好,仲有真係要小心喎,可以係天 ...

我問了是阿贊馬哈亨這個師父好唔好呢?
YiuTam@FB 發表於 10-1-2016 18:13
我問了是阿贊馬哈亨這個師父好唔好呢?

呢D  亞贊  真系冇人識!   呢D  坤人鋪....吾好去啦.......有問題不如講出嚟!分享下   睇下幫吾幫 到你