新會員登記
搜索
查看: 5226|回復: 11

[其他/冠蘭] 在旺角某牌鋪發生的怪事

小弟最近剛剛接觸佛牌,
由於第一次請牌 所以去了朋友介紹的牌鋪請牌
(該牌鋪位於旺角 賣動漫模型的商場)
第一次進去的時候 由於有顧客在鋪內 所以我跟朋友站在櫃旁邊看看牌
我突然間感到頭暈 甚至朋友跟我說話我也一時間說不出話不會回答
然後我直接走出牌鋪 一切回復正常
第二次進去也一模一樣
有師兄有同樣經歷嗎?

最終我也有請到佛牌
可是在網上看 好像不少人說那裡的是假牌
有師兄知道詳情嗎?希望可以pm告訴我
幾好幾好 吾錯吾錯
去左一次就識上黎已經好好
鋪頭係點係咪假牌呢d野無人會詳細答你 只可以講出面牌鋪燈油火臘人工其他雜費都已經食左你好多水 吾係話賺錢吾岩 但係如果當佛牌係生意既話甘就要考慮 最恐怖係比如一塊呢到出緊即食價500既牌 出面牌鋪可能出價4000 甘有無價值就要自己諗 講多句 真假無人會隨便答你 想請一塊牌最緊要自己搜集多d資料 個人心存正念 做多d善事迴響 人都開心d 對事方面都樂觀積極d

評分

查看全部評分

請左什麼牌?放上來分享下嘛!
有無請到牌?
無請就不要請了,頭暈暈都唔會清楚自己做了甚麼決定。
請到假牌妹過你請到陰牌 放上黎睇睇
一入去已經頭暈你仲同個間牌舖請牌,傻豬豬囉
街鋪真係咁恐怖? 點解很多人都話會頭暈?暈係什麼原因?

登錄/註冊後可看大圖

smdaniel 發表於 26-12-2015 16:15
街鋪真係咁恐怖? 點解很多人都話會頭暈?暈係什麼原因?

每個人對牌嘅感應都唔一樣,有啲人會感應強啲,一入到鋪對住咁多牌,可能會有啲反應。我就通常會頭痛,唔係話一定有陰牌,我縱使入廟對得牌多都會頭痛。
我唸樓主入去嗰間鋪應該陰牌多個正牌,一入去就(迷)左牌,店主講兩句個牌好就恭請左,至於我通常見到店舖有陰野,我就想嘔反胃好多胃氣勇出來,最好遠離啲陰牌店舖磁場好大。
小心為妙..