新會員登記
搜索
查看: 2061|回復: 22

[坤平] 2555 龍婆沙礦坤平

received_10207750699263874.jpeg received_10207750698583857.jpeg received_10207750699183872.jpeg

2555 屈朗及 龍婆沙礦 69 套理事版大模 .

評分

查看全部評分

正嘢

Thx 師兄讚賞
有冇詳細資料材料
少見
沙礦好早就宣布tim叔所留嘅古曼粉已用完    但到今時今日廟出嘅新牌都有人話含古曼粉    係含舊牌碎定含古曼粉   定牌商為賣牌而老吹
mbkin 發表於 16-12-2015 21:16
沙礦好早就宣布tim叔所留嘅古曼粉已用完    但到今時今日廟出嘅新牌都有人話含古曼粉    係含舊牌碎定含古 ...

係啦 , 我都覺得係老吹多
此款坤平只出了69尊,利害利害
pga111 發表於 16-12-2015 22:21
係啦 , 我都覺得係老吹多

我好早就質疑仲有古曼粉    因為2551年以經話用哂     我問過賣打後55  56嘅牌商  係咪真係有古曼粉佢地唔答我  只有一個同我講牌碎
mbkin 發表於 16-12-2015 23:18
我好早就質疑仲有古曼粉    因為2551年以經話用哂     我問過賣打後55  56嘅牌商  係咪真係有古曼粉佢地 ...

師兄有無研究過51后出廟傳單或者書籍資料?

牌商就算點吹都冇用,有無師兄/姐知道?同大家分享下!

另外話龍婆添古曼粉會變綠,如果係有咁嘅特性點解又唔係期期都發綠呢?

係唔係又老吹?