新會員登記
搜索
樓主: Kkaakkaa

[求教] 新手請教請彿牌的店舖

ltk0020 發表於 21-12-2015 01:14
師兄有聽過身邊朋友提及過 崇笛相關經驗嗎?

如果講崇笛的相關經驗, 我聽聞番來印象比較深的有兩,三單 師兄你自己是帶那位龍婆的崇笛呢
小小牛 發表於 22-12-2015 09:16
消費者委員會話都吾知點樣測試佛牌

呢個世界無商不奸,只要不是賣陰牌,教你養鬼仔就已經很好了。
價錢貴只好當作交學費,但請不要到處罵人家是騙徒,呃錢...尤其是個D已經上個UNITE考察的,你是心甘情願去比多多錢請的。若然請貴了覺得後悔,試想一想,塊牌都唔會開心你覺得請貴左佢,正如自己被老細看低了自己的工作能力一樣。自己都無心機幫老細打工,塊牌係咪都會無心機幫你呢位有緣人呢?
至於請牌的人也撫心自問,如果塊牌D能力勁到變魔術咁即刻黎料,未出廟都比人請完啦,你還有機會請嗎?
小小牛 發表於 12-12-2015 09:58
好不幸, 香港好的佛牌舖真係無乜幾間, 仲有好多都有賣陰牌 一係就賣佛牌只是其次, 揾法師來做法事 ...

YOU Right
TAISIN 發表於 22-12-2015 11:28
呢個世界無商不奸,只要不是賣陰牌,教你養鬼仔就已經很好了。
價錢貴只好當作交學費,但請不要到處罵人家是 ...

最近發現有塊牌好似變魔術咁即刻來料, 已經立即入咗兩尊, 然后再幫個兄弟入咗兩尊, 又幫個靚女入咗一尊
小小牛 發表於 22-12-2015 09:30
如果講崇笛的相關經驗, 我聽聞番來印象比較深的有兩,三單 師兄你自己是帶那位龍婆的崇笛呢 {:4_ ...

無機會同大家分享
因為我戴緊的資料不符
圖鑒搵唔到
小小牛 發表於 22-12-2015 14:04
最近發現有塊牌好似變魔術咁即刻來料, 已經立即入咗兩尊, 然后再幫個兄弟入咗兩尊, 又幫個靚女入咗一尊 { ...

點解唔直接入一個靚女?
ltk0020 發表於 22-12-2015 17:52
無機會同大家分享
因為我戴緊的資料不符
圖鑒搵唔到

明白, 那不妨試下帶其他 龍婆的崇笛吖
TAISIN 發表於 22-12-2015 20:43
點解唔直接入一個靚女?

哥仔, 我吾係太陽城集團個老細呀, 邊有錢入 Mandy 呀 所以我幾時都同你地d 后生仔講, 揾乜鬼異性緣勁的佛牌吖, 努力d 去揾錢好過 la, 你有錢使驚無女人 不過個女人係女人定累人就吾知喇
小小牛 發表於 23-12-2015 14:14
哥仔, 我吾係太陽城集團個老細呀, 邊有錢入 Mandy 呀 所以我幾時都同你地d 后生仔講, 揾乜鬼異 ...

YOU 是洗米牛

希望誠哥仔你貴言 la