新會員登記
搜索
樓主: wing0031

慈善拍賣區佛牌

wing0031 發表於 4-12-2015 18:45
如果拍左返黎,佛牌同自己唔夾可以點做??

師兄如果發現唔夾就繼續係慈善區拍,拍得多就會夾,因為多行善就多功德同福報
頭像被屏蔽
佛牌功效因人而已,亦與你自身福報有關

登錄/註冊後可看大圖
揀尊合眼緣正廟正法好師父就可以啦

登錄/註冊後可看大圖
只要你相信尊佛牌,並且多行善積德,自然事事順利

登錄/註冊後可看大圖

danielchung 發表於 4-12-2015 19:18
咁點解會覺唔夾呢?

係咪等如你買件衫,夏天著羽絨,冬天著背心咁呢?

始終第一次接獨所以會有少少担心
wing0031 發表於 4-12-2015 14:36
SO GOOD....假佛牌我都唔太驚, 最驚係拍左d陰牌..手尾長

恭喜你,你來啱咗地方了,本論壇惟一吾會放生嘅,就係陰牌
wing0031 發表於 4-12-2015 18:45
如果拍左返黎,佛牌同自己唔夾可以點做??

係 Unite 慈拍區拍出的佛牌,供金都十分經濟實惠,如果第日就算你覺得吾啱嘅,將塊佛塊免費結緣給其他人都吾會覺得荷包痛 ar ma,你話係咪好正呢
心誠則靈!  有D人 為左放牌 講埋D 太特別野 嚟 表演自己  識野  !請小心D
gmg168888 發表於 4-12-2015 23:31
心誠則靈!  有D人 為左放牌 講埋D 太特別野 嚟 表演自己  識野  !請小心D

俾啲貼士啦

其實本身帶佛牌就係希望佛牌可以暫時幫幫手,解決煩惱。點知帶左仲要煩多樣夾唔夾,夠唔夠力,。。。haha ,真係搵自己笨。
其實心態好重要,佛牌無變,依然都係同一面佛牌,係我地自己成日疑神疑鬼就真

登錄/註冊後可看大圖

乜野貼士?
呢度不會有陰物流通~ 放心請吧~