新會員登記
搜索
樓主: 品鈱軒

法眼同幸運星

小小牛 發表於 27-11-2015 21:41
咁人地強國人有另類演繹 ar ma

各位師兄系我錯啦,問過幾個,意見一致,假!多謝各位師兄同我上一課深刻教育課!
品鈱軒 發表於 29-11-2015 16:15
各位師兄系我錯啦,問過幾個,意見一致,假!多謝各位師兄同我上一課深刻教育課! ...

師兄!...敢你朋友..又點講呢
gmg168888 發表於 29-11-2015 18:40
師兄!...敢你朋友..又點講呢

其實系幾年前羅牌系冇卡,的確事實。哩個都系幾年前羅暨版本,冇話距100%假,有人話講系複刻版。真真假假,假假真真!各有各講法!冇为追究落去。
幾年前羅牌系冇卡....系邊度囉呀?

gmg168888 發表於 29-11-2015 19:25

太多講法,我朋友做黎行好多年了,每次去泰國都成個月,瞭解清楚先會入手,距都話龍婆篇那師傅法眼同幸運星爭議好大,出唔出卡之類唔使霖甘多,自己信仰堅定,多做善事就好。
品鈱軒 發表於 29-11-2015 20:19
太多講法,我朋友做黎行好多年了,每次去泰國都成個月,瞭解清楚先會入手,距都話龍婆篇那師傅法眼同幸運 ...

吾明!..你意思....幾年前羅牌系冇卡....我系想問系邊度囉有卡呀?
gmg168888 發表於 29-11-2015 20:24
吾明!..你意思....幾年前羅牌系冇卡....我系想問系邊度囉有卡呀?

我都系新手更加唔明,反正追究都冇意義。
品鈱軒 發表於 29-11-2015 20:30
我都系新手更加唔明,反正追究都冇意義。

哈哈哈哈哈師兄!你好!吾系追究系拍你D其他人...誤導...幾年前羅牌系冇卡....系意思系...在廟請牌...有卡?....其實新手冇所謂....邊個都系由新手開始