新會員登記
搜索
樓主: 品鈱軒

法眼同幸運星

師兄!..當朋友吾呃你.....敢會吾會....你朋友....比人呃呢?
亞特蘭提斯 發表於 26-11-2015 21:10
好假! 太假啦吧! 搞錯!咁假既野你都敢出post 不怕比人笑嗎?

師兄們如果系認為假,麻煩指出邊度假,等師弟學習下都好。
品鈱軒 發表於 26-11-2015 23:16
師兄們如果系認為假,麻煩指出邊度假,等師弟學習下都好。

忽忽都假 無忽係真 點指呀
再發清楚圖片

品鈱軒 發表於 26-11-2015 22:00
請教下師兄們如何分辨真假呢?

先多謝師兄你轉引咗篇咁詳盡嘅「假卡理論」, 讓我們可以暸解下國內佛牌的流通情況 要如何分辨佛牌的真假, 對不起, 我一來無咁嘅資格開講, 二來就算我口水多過茶, 都無乜心機長篇大論打咁多字 我好簡單o架啫, 如果係 龍婆偏娜的幸運星, 出吾到 G 或者 U 咭的我一定吾會信係真, 講明係 G / U 咭, 吾係阿乜水不知名機構或者泰國佛牌舖出嘅鑑定書 如果你朋友咁有本事用二百蚊就出到假嘅 G / U 咭, 咁吾該師兄我俾一堆出吾到 G / U咭嘅牌過你, 等你朋友幫我整番張卡出來
亞特蘭提斯 發表於 26-11-2015 23:28
忽忽都假 無忽係真 點指呀

Agree x 2
師兄,有時中假野,賣果個無心,牌既來源有意,揾三大驗證行驗驗安心d
IsaacKaneko@FB 發表於 27-11-2015 12:11
師兄,有時中假野,賣果個無心,牌既來源有意,揾三大驗證行驗驗安心d

非常認同
師兄們無必要  老點你,,佢地都係出於善意幫下眼,,客觀去分析比較好
你上來unite分享都係想大家研究下姐....

應該係:如果出到咭,據聞就係真吧?

登錄/註冊後可看大圖

PrimaLaw@FB 發表於 27-11-2015 16:32
應該係:如果出到咭,據聞就係真吧?

咁人地強國人有另類演繹 ar ma