新會員登記
搜索
樓主: danielchung

微妙比丘尼緣

Marron 發表於 27-11-2015 10:56
乃自己揾個牛嫂同乃生啦!
乃咁講,一陣人地誤會我地呀!
織女同牛郎,唔要牛仔,亦唔要小織女,二人世界 ...

放心 la 織女, 係人都豬禾鍾意蒼井老師, Rio, 明日花綺羅......e d 質素 + 嘛   又點會誤會禾地呢
Marron 發表於 27-11-2015 11:09
禾啋過乃呀~
乃自己生啦~
乃請少d牌,夠乃娶老婆,再生返十隻八隻牛仔啦~呵呵!

會o架 la, 過多年零到, 禾會投資生仔事業

咁又係,係人都豬禾淨係鐘意牛郎,唔係乃呢隻牛伯伯~

登錄/註冊後可看大圖

成日掛住d“老師“,小心血管呀~

登錄/註冊後可看大圖

小小牛 發表於 27-11-2015 11:15
會o架 la, 過多年零到, 禾會投資生仔事業

係咪呀~
等乃請飲啊!

登錄/註冊後可看大圖

Marron 發表於 27-11-2015 11:18
係咪呀~
等乃請飲啊!

巧吖, 到時俾張帖乃呀吓, 記得一個仔女俾一封大利時喎, 禾估應該仔+女有三十隻到 la
小小牛 發表於 27-11-2015 11:41
巧吖, 到時俾張帖乃呀吓, 記得一個仔女俾一封大利時喎, 禾估應該仔+女有三十隻到 la  
...

乃生到三十隻先啦~

登錄/註冊後可看大圖

Marron 發表於 27-11-2015 11:45
乃生到三十隻先啦~

吾使生o架, 販買番來就得o架 la
小小牛 發表於 27-11-2015 11:51
吾使生o架, 販買番來就得o架 la

下!

登錄/註冊後可看大圖
乃咁都得!!!

登錄/註冊後可看大圖

Marron 發表於 27-11-2015 11:56
下!乃咁都得!!!

得, 到第二代先就由這些仔仔女女開花結果了