新會員登記
搜索
樓主: wpw402

[求教] 新手一問!! 求解答

師兄善心,值得我們學習。師兄工作應該很自由,可隨時飛去泰國。
師兄~ 想變得越來越好需要多行善積德,慢慢就會改善~ 千祈唔好無知地貪快有效果~ 供陰有如碌卡~ 開始時實有效果,但碌爆卡後還不起的~ 龍婆講過~ 你在世時控制陰物幫你,但到你往生後就會逆轉,它會用鎖鏈鎖住你變成它的奴隸,仲要唔知還幾耐~ 還債肯定比你得到的更多~ 勿亂碰陰呀~ 如果你有興趣上佛寺聽龍婆說教,呢度好多師兄師姐都會上~ 銅鑼灣好方便~ 更可以讓你更快學到正法正念的佛學~ 有興趣可pm我~
加持我都識呀 話說有個佛牌教既人係地鐵站同我交收 跟著佢係我面前攞住件牌試力 試完之後同我講左句「幾好力wo」 我就話啦 緊係啦 我剛剛加持完 跟著條友「。。。。。」 唔知呢知呢個故事 大家領悟到咩呢
9394abc 發表於 22-11-2015 13:11
師兄善心,值得我們學習。師兄工作應該很自由,可隨時飛去泰國。

唔好意思,輸入錯左在另一主題嘅回覆,打錯。
亞特蘭提斯 發表於 22-11-2015 13:25
加持我都識呀 話說有個佛牌教既人係地鐵站同我交收 跟著佢係我面前攞住件牌試力 試完之後同我講左句「幾好 ...

我部電話舊電近期唔係好夠力,亞大幾時得閒幫我加持

牌鋪鋪主有修法/修行

登錄/註冊後可看大圖

呢度好多師兄都有修行,仲出過家㖭! 又唔見佢地幫自己d牌加持!

牌鋪講嘅嘢,聽下笑下好啦!
加持我都識呀 話說有個佛牌教既人係地鐵站同我交收 跟著佢係我面前攞住件牌試力 試完之後同我講左句「幾好 ...

我都試過, 交收完仲問我要唔要學..........

佛牌教   系  乜教
kreta 發表於 22-11-2015 07:51
虎哥有耐性又細心! 比個讚你!

救得一個   得一個!   如果  產死佢的話!  佢真系  可能  會  比D陰人  坤左去  拜陰
初初帶牌都幾在乎尊牌有力冇力呀,有咩功能呀咁,錯哂啦,當左佛牌工具咁
依家有錢做多d善事仲實在,捐錢,供僧,供廟,供袈裟,有幾多錢都無用,帶唔走,做完善事d福德跟
我覺得帶左牌之後做善事積極左,可能比以前明白左,脾氣好左,想法正面左加上平平安安已經足夠了

評分

查看全部評分