新會員登記
搜索
樓主: wpw402

[求教] 新手一問!! 求解答

wpw402 發表於 22-11-2015 05:14
個鋪主應該再揾個師傅掛:)

店鋪D人。講野!聽下好啦!HK 有乜師父呀!開光!爆肛佢就識!睇下我前幾曰個P0! 吾好做朱覀!
仲有你D牌。邊個同你講要開光呢?
gmg168888 發表於 22-11-2015 05:22
仲有你D牌。邊個同你講要開光呢?

我朋友話要揾師傅整下佢。我唔知係咪講開光,再加番個殼,鏈
wpw402 發表於 22-11-2015 05:32
我朋友話要揾師傅整下佢。我唔知係咪講開光,再加番個殼,鏈

整D乜? 吾好敢容易信D 老千。你D牌無問題!
D牌亦無需要 比HK D 所謂 識法既師傅加持!佢地識D乜春法呀!周潤發呀! 如果要配殼!記得張D錢!放哂 糸 屋企  袋住100蚊 去好喇!
gmg168888 發表於 22-11-2015 05:41
D牌亦無需要 比HK D 所謂 識法既師傅加持!佢地識D乜春法呀!周潤發呀! 如果要配殼!記得張D錢!放哂 糸  ...

Okok,咁鏈大約咩價?
100  左右 本綱有
吾明 再問。吾好比人坤
虎哥有耐性又細心! 比個讚你!
一般佛牌出廟都有師父開光加持架喇...

都係0個句:你估係電池咩,間唔中要開光叉下電...

你根本唔知條友有冇學過法,就算有,更加唔知條友修咩法,拎俾佢做所謂既開光即係玩自己

泰國學法既人何奇多,你見UNITE只可以流通某幾位白衣師父既聖物就知咩事啦